9 Μήνες: Επιστροφή με όρους
Media

9 Μήνες: Επιστροφή με όρους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, η Έλσα εξιστορεί στη Σοφία την κατάσταση ανάμεσα στη μητέρα της, τον Μάνο και τον Κυριάκο για την εγκυμοσύνη.

Η Σοφία ακούει εξιταρισμένη. Η Σύλβια είναι έτοιμη να εισβάλλει στη ζωή της Κρίστης. Η Έλσα ζητάει από τη Σοφία να σταθεί στον Μάνο. Εκείνη τηλεφωνεί φρικαρισμένη στη μητέρα της και την ενημερώνει πως, παρά τη δική της αποτυχία να τη σκοτώσει, η Μαρίνα είναι εξαφανισμένη. Η Κρίστη λέει ενθουσιασμένη στην Άννα για την πρόταση του Διαμαντίδη να συμμετάσχει καλλιτεχνικά στο ίδρυμα με τα ορφανά.

Μεταξύ προετοιμασιών για τον γάμο, η Άννα προσφέρεται να πάει το κοστούμι του Άλκη στο γραφείο του για να το προβάρει, ενώ η Κρίστη βρίσκει ευκαιρία και στέλνει ένα μήνυμα στον Κίμωνα. Ο Άλκης παρακαλεί την Ηρώ να γυρίσει στη θέση της στο πολιτικό του γραφείο. Η Ηρώ, ικανοποιημένη με την επιτυχία του σχεδίου της, δέχεται αλλά τώρα πια με τους δικούς της όρους. Λίγα λεπτά πριν λήξει η αναμονή στο δικαστήριο, ο μάρτυρας εμφανίζεται, γεμίζοντας χαρά τη Δάφνη και τον Πέτρο.

Ο Αντρέας παίρνει το μήνυμα και βρίσκεται καθοδόν για να παραβρεθεί. Η Έλσα και ο Μάνος προσπαθούν να χαλαρώσουν με τη σκέψη πως η Μαρίνα κρύβεται κάπου με τη θέλησή της και είναι καλά. Ένταση και αγωνία επικρατεί στο δικαστήριο μετά από την κατάθεση του μάρτυρα πως ο Αντρέας βρισκόταν σε άμυνα όταν σκότωσε τον Αχιλλέα Γεωργόπουλο. Η Σύλβια πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης δήθεν για να δώσει ένα δώρο στην Άννα που την προστάτευσε.

Η Κρίστη μαλακώνει και την καλεί στο δωμάτιό της, όπου παίζει μουσική αποκλειστικά για εκείνη. Η Σύλβια δεν πιστεύει στην τύχη της. Ο προβληματισμός της Σοφίας σχετικά με την ανάμειξη της Θεανώς στην εξαφάνιση της Μαρίνας εντείνεται, όταν η μητέρα της λέει πως είναι τυχερή που κάποιοι άλλοι την έβγαλαν από τη μέση χωρίς η ίδια να λερώσει τα χέρια της με αίμα.

Ο Μάνος πηγαίνει στη λίμνη που συναντούσε τη Μαρίνα, ενώ η Έλσα προσπαθεί να κάνει τον Κυριάκο να της πει πού βρίσκεται η μητέρα της. Εκείνος, συντετριμμένος λέει πως δε θα της έκανε ποτέ κακό. Η Έλσα τον κοιτάζει προβληματισμένη. Η ετυμηγορία των δικαστών για την αθώωση ή την ενοχή του Αντρέα είναι έτοιμη να ανακοινωθεί. Ο Αντρέας αθωώνεται για τον φόνο του Αχιλλέα. Η Έλσα δεν πείθεται πως ο Κυριάκος δεν ευθύνεται για την εξαφάνιση της Μαρίνας και φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος αφιερώνει τη ραδιοφωνική του εκπομπή στη Μαρίνα.

Η Σοφία, που ακούει, για μια ακόμα φορά ορκίζεται εκδίκηση. Η Σύλβια δεν πιστεύει στην τύχη της που η Κρίστη έπαιξε μουσική αποκλειστικά για εκείνη, και της εκφράζει τον θαυμασμό της. Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη και γνωρίζει την Ηρώ. Φεύγοντας, την ακούει να μιλάει για εκείνη και την εμφάνισή της με υποτιμητικά λόγια, που ηχούν σαν μαχαιριά στην καρδιά της. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα να τον παντρευτεί. Εκείνη, έχοντας στο μυαλό της τα λόγια της Εύας πως η Έλενα θα μπορούσε από θύμα να γίνει θύτης, τον προτρέπει να μη βιαστούν. Ο Πέτρος όμως είναι αποφασισμένος να της μιλήσει. Η Έλενα πηγαίνει για ψώνια μαζί με τον Οδυσσέα και κλέβει ένα παιχνιδάκι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved