Στέλιος Παρλιάρος: Τι νέο ετοιμάζει;
Media

Στέλιος Παρλιάρος: Τι νέο ετοιμάζει;

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» δημιουργούν μοναδικά κέικ το Σάββατο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Το κέικ με ροδόνερο φτιάχνεται με σκόνη αμυγδάλου και λίγο αλεύρι, κι έτσι αποκτά πιο τραγανή και ενδιαφέρουσα υφή. Το ροδόνερο και τα φραγκοστάφυλα που προσθέτει ο Στέλιος στη ζύμη, αρωματίζουν και δίνουν νέα διάσταση σε μια, κατά τα άλλα, απλή συνταγή. Ένα κέικ που θα ικανοποιήσει όλη την οικογένεια!

Η δεύτερη συνταγή είναι ένα λαχταριστό υγρό κέικ από γκρέιπφρουτ. Τριμμένο φουντούκι, λευκή σοκολάτα και φυσικά πολτός από φρέσκο γκρέιπφρουτ ενώνονται σε έναν συναρπαστικό συνδυασμό γλυκόπικρων γεύσεων και υφών. Το αποκορύφωμα; Μια επικάλυψη από χειροποίητη κομπόστα γκρέιπφρουτ που δίνει την τελευταία πινελιά σ’ αυτή την πρωτότυπη δημιουργία.

Σοκολατένιο κέικ με τζίντζερ. Ένα γλύκισμα με πλούσια γεύση και άρωμα, χάρη στην πληθωρική σοκολάτα 70% κακάο, τη σκόνη αμυγδάλου και φυσικά το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ που προσθέτει ο Στέλιος. Το αποτέλεσμα; Ένα κέικ που εντυπωσιάζει.

Η «Εναλλακτική και σύγχρονη» συνταγή για αυτό το Σάββατο είναι ένα επιδόρπιο από κινόα. Η κινόα σιγοβράζει σε γάλα αμυγδάλου με μέλι και νερό, και σερβίρεται με αμύγδαλα και σπόρια ροδιού. Μια υγιεινή και θρεπτική πρόταση για ένα γλύκισμα υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved