«Bahar»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Bahar»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Οι εξελίξεις στη σειρά «Bahar» είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Ο Ατές προσπαθεί να καθησυχάσει την Μπαχάρ λέγοντάς της ότι όλα θα πάνε καλά στη δίκη του Μεχμέρ – Εμίρ και θα κερδίσει την κηδεμονία. Ο Ιλγιάς δέχεται μία απροσδόκητη πρόταση. Ποιος του ζητά να παντρευτεί την Γκιουλεσέρ; Ο Νεντίμ ειδοποιεί τον Ατές ότι πρέπει να μιλήσουν για κάτι πολύ σημαντικό, ενώ ο Αρντά εκμεταλλεύεται την απουσία του Μεχμέτ – Εμίρ για να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρεία. Η Εφσούν μαθαίνει από τη Σακινέ για το μήνυμα, που άφησε στον τηλεφωνητή και προσπαθώντας να ηρεμήσει, ψάχνει για μια λύση, έτσι ώστε να μην μπλέξει ο Μεχμέτ- Εμίρ. Το μήνυμα όμως το ακούει κάποιος άλλος…

Η Μουτζελά προσπαθεί να μιλήσει με την Γκιουλεσέρ για να της ανακοινώσει ότι υπάρχει ένας υποψήφιος γαμπρός για εκείνη, ο αστυνομικός από τη λαϊκή αγορά. Η Γκιουλεσέρ δεν χαίρεται αρχικά με το νέο, αλλά ύστερα από τη συζήτηση, που κάνει με τη Μουτζελά για το θέμα της μοναξιάς, αλλάζει γνώμη και δέχεται να έρθει ο αστυνομικός για να τη ζητήσει σε γάμο. Η δίκη για τα δικαιώματα της περιουσίας της Χιουλγιά αναβάλλεται ύστερα από την κατάθεση ενός απρόσμενου προσώπου. Ο Αρντά είναι έξαλλος και απειλεί τον Μεχμέτ – Εμίρ στο δικαστήριο. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για όσα έκανε στη μητέρα του ο θείος του. Η Εφσούν δεν καταφέρνει να κρύψει το άγχος και την αγωνία της και βάζει τον Ισμαήλ σε υποψίες. Η Χιουλγιά είναι αποφασισμένη να προστατέψει την υπόληψη των Ατάχαν. Καταστρώνει ένα γρήγορο σχέδιο και το σκάει από την κ.λινική προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα για να σώσει τον Μεχμέτ – Εμίρ.

Η Χιούλγια, στην προσπάθεια της να σώσει τον αδερφό της από την αστυνομία, σκάβει τον κήπο του ξενώνα της έπαυλης προκειμένου να βρει και να εξαφανίσει το πτώμα του Γιουσούφ. Κατά την προσπάθεια της, όμως, η αστυνομία τη συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω και οδηγεί και εκείνη και τον αδερφό της στο τμήμα. Ο Αρντά νιώθει άσχημα, αφού έπεσε η ίδια του η μητέρα μέσα στην παγίδα, που εκείνος είχε στήσει για τον θείο του. Η είδηση για τη σύλληψη του Μεχμέτ – Εμίρ και της Χιούλγια πέφτει σαν βόμβα και διαδίδεται από την τηλεόραση. Η Εφσούν με τη Σουλτάν προσπαθούν να αποτρέψουν τη Μπαχάρ και τον Ιλγιάς από το να μάθουν τα γεγονότα.

Η Χασρέτ λέει στον Μεχμέτ Εμίρ ότι δεν πιστεύει πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα της. Η Εφσούν και η Σουλτάν από τη μία απειλούν τον Ιλγιάς και από την άλλη, με τη βοήθεια του Σαλίχ, κρατούν σιδηροδέσμια τη Μπαχάρ, που πλέον είναι αποφασισμένη να μιλήσει για να σώσει τους αθώους Αταχάν. Καθώς η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ο Αρντά αντιλαμβάνεται πως έχει θέσει τη ζωή της μητέρας του σε κίνδυνο και παραδίδει στην αστυνομία τον τηλεφωνητή με το ηχογραφημένο μήνυμα της Σακινέ.

Η Εφσούν και η Σουλτάν μαθαίνοντας πως ο Ισμαήλ ξέρει για τη Σακινέ, προσπαθούν να τη φυγαδεύσουν προκειμένου να απαλλαγούν. Ενώ θέλουν να τη διώξουν απ’ την πόλη, ο Ισμαήλ αντιλαμβάνεται ότι η κοπέλα, που θέλει να ζητήσει σε γάμο, έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία και με όλα τα γεγονότα. Η Μπαχάρ, έχοντας τα χέρια της κυριολεκτικά δεμένα, παραμένει στο συνεργείο του Σαλίχ και κάνει ό,τι μπορεί για να λυθεί και να πάει αμέσως στην αστυνομία να καταθέσει όλα όσα ξέρει. Ο Ατές είναι αναστατωμένος που δεν μπορεί να βρει πουθενά τη Μπαχάρ ενώ τον απασχολεί και το θέμα του Σαλίχ γιατί είναι σίγουρος πως εκείνος τα ξέρει όλα. Ο Μεχμέτ – Εμίρ, που έχει κριθεί προφυλακιστέος, δέχεται την επίσκεψη της Χασρέτ στη φυλακή, η οποία του επαναλαμβάνει ότι εκείνη δεν πιστεύει τις συκοφαντίες εν αντιθέσει με τη Φουλγιά, η οποία ακόμα μέσα στη ζήλια της, πληγώνει ακόμα περισσότερο τον Μεχμέτ – Εμίρ. Όλη αυτή η ένταση θα επηρεάσει καθοριστικά την εγκυμοσύνη της και θα τη βάλει σε κίνδυνο. Στη δίκη όλα τα στοιχεία είναι επιβαρυντικά για τον Μεχμέτ – Εμίρ και η απόφαση θα είναι καταδικαστική. Όμως, η Εφσούν αισθάνεται πια πως ήρθε η ώρα να του ανταποδώσει την ανιδιοτελή πατρική καλοσύνη του.

Η Μουτζελά προσπαθεί να μιλήσει με την Γκιουλεσέρ για να της ανακοινώσει ότι υπάρχει ένας υποψήφιος γαμπρός για εκείνη, ο αστυνομικός από τη λαϊκή αγορά. Η Γκιουλεσέρ δεν χαίρεται αρχικά με το νέο, αλλά ύστερα από τη συζήτηση, που κάνει με τη Μουτζελά για το θέμα της μοναξιάς, αλλάζει γνώμη και δέχεται να έρθει ο αστυνομικός για να τη ζητήσει σε γάμο. Η δίκη για τα δικαιώματα της περιουσίας της Χιουλγιά αναβάλλεται ύστερα από την κατάθεση ενός απρόσμενου προσώπου. Ο Αρντά είναι έξαλλος και απειλεί τον Μεχμέτ – Εμίρ στο δικαστήριο. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για όσα έκανε στη μητέρα του ο θείος του. Η Εφσούν δεν καταφέρνει να κρύψει το άγχος και την αγωνία της και βάζει τον Ισμαήλ σε υποψίες. Η Χιουλγιά είναι αποφασισμένη να προστατέψει την υπόληψη των Ατάχαν. Καταστρώνει ένα γρήγορο σχέδιο και το σκάει από την κλινική προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα για να σώσει τον Μεχμέτ – Εμίρ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved