Media

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Μπακοδήμου δεν κάνει φέτος εκπομπή

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό τον λόγο που φέτος δεν κάνει τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης.

«Ήμουν από το 1998 στον αέρα, χωρίς μία διακοπή. Είναι περίεργο. Άρχισα να το καταλαβαίνω στο τέλος της άνοιξης, αρχές καλοκαιριού όταν άρχισα να βλέπω ότι μπερδεύουν πολύ τα πράγματα οι άδειες σε σχέση με τις συμφωνίες που μπορείς να κάνεις. Καταλήξαμε ότι δεν υπάρχουν προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε κάτι που να μας αρέσει ή δε βρίσκαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε...» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε:
«Πέρασα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι ξεκούραστο, νόμιζα ότι δεν με νοιάζει. Όταν γύρισα μετά τον Σεπτέμβρη ήταν σαν κάτι να είχε μπλοκάρει στους ρυθμούς μου και ήμουν σαν να μην ξέρω που να πατήσω. Όλη αυτή η συνήθεια ήταν κάτι που μου έλειψε μέχρι να βάλω σε τάξη τα πράγματα που έχω τώρα. Όταν βλέπω ότι σε μια δουλειά δεν μπορώ να ελέγξω το αποτέλεσμα κάνω κάτι άλλο. Μιλήσαμε και με άλλα κανάλια. Είχαμε προτάσεις νωρίς, από την άνοιξη, αλλά πάντα υπήρχε κάτι που δεν κόλλαγε...». Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Μαρία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved