Ντίνος Σιωμόπουλος: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο ορισμός του σωστού επαγγελματία»
Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο ορισμός του σωστού επαγγελματία»

Για τον δάσκαλό του, τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μιλάει ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Δημοσιογράφος με γνώσεις οικονομικών είναι ένας καλός συνδυασμός για πολιτικός. Το έχεις σκεφτεί;

Η δημοσιογραφία σού δίνει τη δυνατότητα να καταγράφεις και να αναλύεις τα γεγονότα και κατ’ επέκταση τις πολιτικές που ακολουθούνται. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τους πολιτικούς και τα λεγόμενά τους. Με εξοργίζει όταν ορισμένοι πολιτικοί (ευτυχώς όχι όλοι) άλλα λένε τη μία στιγμή και άλλα την άλλη. Δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου μακριά από τη δημοσιογραφία. Μέσα από το ρεπορτάζ και τις αναλύσεις στόχος μου είναι να ενημερώνονται όσο το δυνατόν καλύτερα οι πολίτες για τα λάθη και τις παραλείψεις των πολιτικών.

Πώς είναι ο Γιώργος Παπαδάκης ως συνεργάτης;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο ορισμός του σωστού επαγγελματία. Δεν είναι δύσκολος αν ενημερώνεσαι καθημερινά και σε βάθος, είσαι αντικειμενικός, έχεις αντοχές φυσικές και πνευματικές, είσαι έντιμος, δεν έχεις δεσμεύσεις και εξαρτήσεις και το βασικότερο έχεις στο μυαλό σου ότι είσαι εκεί για να απαντάς, να ενημερώνεις και να αναδεικνύεις θέματα, ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο απλός κόσμος.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved