Πιέρρος Ανδρακάκος: «Φέτος τα επεισόδια του Ταμάμ έχουν ενδιαφέρον»
Media

Πιέρρος Ανδρακάκος: «Φέτος τα επεισόδια του Ταμάμ έχουν ενδιαφέρον»

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος ο σκηνοθέτης του «Ταμάμ» μίλησε για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Πώς αισθάνεσαι που το Ταμάμ κατάφερε να πάρει το «πράσινο φως» για τον 3ο κύκλο, μετά την επίμονη προσπάθεια που έκαναν οι τηλεθεατές;

Είναι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό που κάποιοι ταυτίστηκαν τόσο πολύ με το Ταμάμ που ήθελαν να συνεχίσει. Είναι κάτι το οποίο θέλαμε και εμείς μέσα μας απλώς δεν υπήρχαν τα επεισόδια, και έτσι το βγάλαμε από το μυαλό μας. Τελικά, όμως, αυτό το σενάριο επανήλθε και πραγματοποιήθηκε! Φέτος τα επεισόδια έχουν ενδιαφέρον, γιατί και οι ήρωες όπως και οι νέοι ηθοποιοί, μεγαλώνουν παράλληλα με τη σειρά. Πλέον οι ήρωες είναι ενήλικοι και έχουν άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσουν, όπως θέματα μητρότητας τις σχέσεις γονιών και παιδιών από άλλη οπτική κ.ά. Είναι σαν να ενηλικιώνεται και η σειρά την 3η σεζόν. Θα δούμε πως πιο πολύ από όλους έχει αλλάξει η Ντιλέκ, η οποία ήταν ένα καταπιεσμένο κορίτσι και τώρα έχει γίνει μία απελευθερωμένη κοπέλα, και αυτό νομίζω ότι περνάει ένα μεγάλο μήνυμα σε σχέση με την εποχή που ζούμε, που έχουμε ακόμη θρησκευτικούς πολέμους. Δεν περίμενα όταν ξεκινούσε το Ταμάμ πως αυτό το στοιχείο της πολυπολιτισμικότητας θα είναι τόσο επίκαιρο.

Θέλεις τα επεισόδια να είναι ακόμα καλύτερα φέτος;

Ναι, γιατί, όταν κάνεις κάτι για τρίτη χρονιά, οφείλεις να ανανεώσεις τη σειρά. Επίσης, έχω αλλάξει και εγώ μέσα από τη δουλειά και έχω εξελιχθεί, όπως και όλοι. Η τεχνολογία και οι σκέψεις μας προχωρούν. Οπότε, ναι, φέτος θέλουμε και θα είναι διαφορετικό το Ταμάμ!

Από τη δική σου πλευρά, ως σκηνοθέτης, θα δούμε αλλαγές;

Θα δούμε περισσότερα πράγματα και στην εικόνα, θέλω να εξελιχθεί αυτό που φτιάξαμε, οπότε θα υπάρχει μία ανανέωση και στους χώρους ενώ θα προστεθούν νέα πρόσωπα. Αλλά και οι χαρακτήρες θα είναι διαφορετικοί .Έχουν μεγαλώσει, και αυτό οδηγεί τη σκηνοθεσία σε έναν άλλο δρόμο.

Φέτος τη Μυρτώ θα υποδυθεί η Μυρτώ Αλικάκη...

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι μια ενδιαφέρουσα ηθοποιός. Εγώ τη γνωρίζω πολλά χρόνια και θεωρώ ότι θα φέρει έναν καινούργιο αέρα, που ταιριάζει με τη φάση στην οποία θα μπει π ομώνυμη ηρωίδα, που θα γίνει γιαγιά, παρότι δεν είναι έτοιμη γι’ αυτό. Παράλληλα, ο ρόλος της θα αντιμετωπίσει με τον Μετίν διάφορο προβλήματα. Είναι, όμως από τις ηθοποιούς που μπορεί να κάνει τα πάντα. Μάλιστα, είχε πάρα πολλή «χημεία» με τους ηθοποιούς του Ταμάμ και ταίριαξε κατευθείαν. Ελπίζουμε να αρέσει και στον κόσμο, γιατί δεν είναι εύκολες οι αλλαγές, αλλά, όταν είναι απαραίτητες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved