«Δίδυμα φεγγάρια»: Ο Φίλιππος έχει μπλέξει σοβαρά
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Ο Φίλιππος έχει μπλέξει σοβαρά

Τα «Δίδυμα φεγγάρια» και αυτή την εβδομάδα έρχονται με καταιγιστικές εξελίξεις.

Η Ελισάβετ δέχεται πρόταση από τη Λίτσα να ανοίξουν μαζί σχολή κομμωτικής… η Ελισάβετ φαίνεται να ενδιαφέρεται, όταν όμως το ανακοινώνει στην Αλίκη, αυτή της το απαγορεύει… Τα ποσοστά επιτυχίας της εγχείρησης που πρόκειται να κάνει ο Στέργιος για να περπατήσει μειώνονται όλο και περισσότερο, αγγίζουν το 3%. Οι ελπίδες της Αγάπης να σηκωθεί ο Στέργιος από το αναπηρικό κι η ίδια να φτιάξει τη ζωή της με το Φίλιππο αρχίζουν να απομακρύνονται. Ταυτόχρονα οι λίρες του Βαγγέλη που βρίσκονται κρυμμένες στο εσωτερικό του αρκούδου της Λένιας κάνουν βόλτες μέσα στο σπίτι, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί χωρίς επιτυχία να πάρει τον κούκλο από τη Λένια… Την ίδια στιγμή, η αστυνομία κάνει έφοδο στην χαρτοπαιχτική λέσχη που συχνάζει ο Δημήτρης… Ο Δημήτρης βρίσκεται στην ασφάλεια…

Η Αγάπη μαθαίνει από τον Στέργιο ότι μπήκανε διαρρήκτες στο σπίτι και σοκάρεται πολύ. Η Αλίκη γίνεται έξαλλη με την Ελισάβετ και της απαγορεύει να συνεργαστεί με τη Λίτσα. Παράλληλα, η Σίλα φτάνει στα όρια της και αποφασίζει να κυνηγήσει τον Δημήτρη, νομικά! Ο Ορέστης με την Άννα Μακρή μπαίνουν δυναμικά στην εταιρία του Παύλου και κάνουν ριζικές αλλαγές. Στο μεταξύ, η Αγάπη αποφασίζει να πάει εκδρομή με τη Λένια, τον Φίλιππο και τον Νικόλα χωρίς να το πει στον Στέργιο.. Παρά την απαγόρευση της Αλίκης, η Ελισάβετ ανακοινώνει στη Λίτσα ότι θα συνεργαστούν! Η Λένια παίρνει μαζί της τον Φρέντι στο σπίτι του Αντώνη και ο Βαγγέλης κοντεύει να πάθει καρδιακή προσβολή! Ο Στέργιος κάνει κάτι που μας αφήνει πραγματικά άφωνους.

Ο Στέργιος μαθαίνει από τον πληροφοριοδότη του πως η Αγάπη έχει οικονομικές δοσοληψίες με το Φίλιππο, πράγμα που τον εξοργίζει. Παράλληλα η Λίτσα και η Ελισάβετ οργανώνονται για την καινούργια τους επιχείρηση, ενώ ο Βαγγέλης ψάχνει μανιωδώς για τον αρκούδο της Λένιας, με τις κρυμμένες του λίρες, αλλά συνέχεια χάνει τα ίχνη του. Την ίδια στιγμή η Σίλα στέλνει εξώδικο στο Δημήτρη, ενώ ο πατέρας του Αντώνη αποχαιρετά τους δικούς του ανθρώπους, για να φύγει από την χώρα. Συγχρόνως ο Στέργιος ανακοινώνει στην Αγάπη την απόφασή του να μην υποβληθεί σε μια εγχείρηση με αμφίβολα αποτελέσματα, πράγμα που την αναστατώνει. Λίγο αργότερα ο Αμβρόσιος έχει μια περιπέτεια με την υγεία του, που έχει σαν συνέπεια να συναντηθούν η Αγάπη και η Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή κάποιοι απαγάγουν τον Φίλιππο.

Οι άντρες που απήγαγαν τον Φίλιππο, τον πηγαίνουν σε ένα ερημικό σπίτι και του ζητάνε να κάνει κάτι ανήκουστο. Στο μεταξύ, ο Γιώργος βαράει την πόρτα της Αφροδίτης σαν μανιακός και απειλεί να την σκοτώσει! Ο Βασίλης επιστρέφει στο σπίτι του Ταξόπουλου και η Αρετή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της! Ο Στέργιος απειλεί ανοιχτά τον Ορέστη και του λέει ότι θα αποκαλύψει το ένοχο μυστικό του από το παρελθόν. Ο Ορέστης το λέει αυτό στην Άννα Μακρή και μαζί προσπαθούν να βρουν μια λύση. Ο Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι εξουθενωμένος από την απαγωγή και η Μαρουσώ με την Αγάπη τον ρωτούν τι συνέβη. Τελικά μαθαίνουμε ποιος κρυβόταν πίσω από την απαγωγή και τι ακριβώς ήθελε… Ο Φίλιππος έχει μπλέξει πραγματικά αυτή τη φορά…

Ο Παύλος και η Αλίκη επιστρέφουν απ’ το ταξίδι τους, ενώ ο Δημήτρης δέχεται απειλές από τους δανειστές του. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος καταγγέλλει στην αστυνομία το συμβάν, ενώ ο Αντώνης καταδιώκει τον Γιώργο και καταφέρνει να του αποσπάσει το dvd με τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της Αφροδίτης. Παράλληλα η Μαρουσώ στέλνει τον Βαγγέλη, να αναζητήσει τον αρκούδο της Λένιας στο σπίτι του Αντώνη. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Συγχρόνως η Άννα στήνει μια έξυπνη μπλόφα και εξουδετερώνει τις απειλές του Στέργιου προς τον Ορέστη. Την ίδια στιγμή η συνεργασία της Ελισάβετ με τη Λίτσα φέρνει σε ρήξη τον Παύλο με την Αλίκη. Το βράδυ ο Φίλιππος δέχεται την ξαφνική επίσκεψη της Μάρθας, ενώ η Αγάπη πηγαίνει να πάρει τη Λένια και βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αλίκη και την Ελισάβετ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved