«Πέντε κλειδιά»: Ο Ορέστης επιχειρεί να στραγγαλίσει τη Μάριον
Media

«Πέντε κλειδιά»: Ο Ορέστης επιχειρεί να στραγγαλίσει τη Μάριον

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς «Πέντε κλειδιά»;

Ο Τζίμης γίνεται ο σωματοφύλακας της Μάριον. Η Μαρία βοηθά τον Πάρη να φτάσει στο νοσοκομείο και να σταθεί στο πλευρό της Σούγκαρ. Η Νάντια μαθαίνει ότι ο Τζίμης δουλεύει για τη Μάριον και γίνεται έξαλλη. Η Κυβέλη ζητά από τη Μάριον όλη την αλήθεια κι εκείνη της δείχνει το βίντεο που έχει τραβήξει με τον Ορέστη. Ένας γιατρός στο νοσοκομείο αναγνωρίζει τον Πάρη και αποκαλύπτει στη Σούγκαρ κάτι που θα μπορούσε να τους αλλάξει τη ζωή. Ένας κίνδυνος φέρνει ξαφνικά την Κυβέλη και τον Ορέστη πιο κοντά..

Η Χαρίκλεια μαθαίνει από τη Μαρία για την εγχείρηση της Σούγκαρ και ενημερώνει το Τζίμη για να τον ξεκολλήσει από τη Νάντια. Ο Πάρης επιστρέφει στο νοσοκομείο και βλέπει το Τζίμη με τη Σούγκαρ. Η Κίκα έχει ένα κρυφό ραντεβού και ο Ηλίας την υποψιάζεται. Η Άννα φέρεται ύποπτα. Είναι απότομη και κάνει καψόνια στη Χαρίκλεια, τη Μαρία και την Βέρα που αποφασίζουν να αντιδράσουν. Η Νεφερτίτη φεύγει και ο Νικολάου χάνει τη μόνη του σύμμαχο στο σπίτι. Ο Ορέστης αποφασίζει να προσπαθήσει να κρατήσει τη γυναίκα του. Προσπαθεί να της μιλήσει όμως η Κυβέλη λαμβάνει ένα φάκελο. Αυτός ο φάκελος είναι πιο σημαντικός ακόμα κι από το γάμο της αυτή τη στιγμή.

Η Κυβέλη με την Κατερίνα προσπαθούν να βρουν τρόπο να εκτελέσουν την εντολή των απαγωγέων. Αυτό που της ζητούν να κάνει είναι ανέφικτο. Ο Ορέστης προσπαθεί ξανά να πλησιάσει την Κυβέλη αλλά εκείνη δείχνει να είναι εντελώς αδιάφορη. Η Σούγκαρ προσπαθεί να πείσει τον Πάρη ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί με το Τζίμη. Το βιβλίο της Κίκας βρίσκει εκδότη και η Κίκα πηγαίνει να το ανακοινώσει στην κόρη της χαρούμενη όμως η Κυβέλη σχεδόν τη διώχνει. Έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της απόψε. Προβάρει την απόδρασή της από το σπίτι για να εκτελέσει την εντολή των απαγωγέων αλλά πέφτει θύμα της Μάριον που την απειλεί με ένα στιλέτο κολλημένο στα πλευρά της.

Η Σούγκαρ περιμένει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και είναι ολομόναχη. Η Κίκα ετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Αθήνα όπου θα υπογράψει για την έκδοση του βιβλίου της. Ο Ορέστης απαιτεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ της Κυβέλης και της Μάριον και η Κυβέλη ομολογεί ότι η Μάριον απείλησε τη ζωή της. Μια φάρσα γίνεται η αιτία να ανακαλύψει η Μαρία τη φωτογραφία κάποιου από το παρελθόν της Άννας. Ο Ορέστης επιτίθεται στη Μάριον ,επιχειρεί να τη στραγγαλίσει κι έρχεται αντιμέτωπος με το Τζίμη. Μια συζήτηση με τον Ηλία δίνει στην Κυβέλη την ιδέα που έψαχνε για τον τρόπο που θα εκτελέσει την εντολή των απαγωγέων.

Η Κυβέλη αναγκασμένη να εκτελέσει τη δεύτερη εντολή το ίδιο βράδυ παρασέρνει τον Ορέστη, κρυφά απ’ όλους, στη μαρίνα με τα γιώτ. Η βραδιά εξελίσσεται πολύ καλά για το ζευγάρι. Η Κίκα φεύγει το άλλο πρωί για Αθήνα να υπογράψει με τον εκδοτικό οίκο. Η Νάντια συνεχίζει τον πόλεμο με τον Νικολάου. Η Σούγκαρ έχει πονοκεφάλους μετά την επέμβαση, δεν αντέχει και φεύγει από το σπίτι του Πάρη. Η Μάριον πάει στα γραφεία του Ορέστη να τον βρει αλλά εκεί βρίσκει μόνο τη Λένια με την οποία λογομαχεί. Η εξέλιξη αυτού του καυγά απρόσμενη θα βάλει σε μεγάλους μπελάδες τον Ορέστη και την Κυβέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved