Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ζωή με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Media

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ζωή με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Έξι χρόνια έχει να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη ο Αλέξανδρος Λογοθέτης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο θαυμάσαμε στην εξαιρετική σειρά του Mega «To νησί» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με τη νέα μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα».

Ο αξιόλογος καλλιτέχνης μίλησε στην «Espresso» κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τα πολύωρα γυρίσματα, που γίνονταν στο τηλεοπτικό σπιτικό του στο Χαλάνδρι, εκεί όπου διαμένει με τη «γυναίκα» του Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο σίριαλ του Λευτέρη και ελπίζω οι τηλεθεατές να γελάσουν με την καρδιά τους. Με τον δημοφιλή σεναριογράφο έχω συνεργαστεί μόνο θεατρικά, στην παράσταση “Αχ, αυτά τα φαντάσματα”, και από τότε τον εκτιμώ βαθιά. Ετσι, όταν το καλοκαίρι μού πρότεινε να παίξω στην καινούργια του παραγωγή, τον εμπιστεύτηκα με κλειστά τα μάτια και δεν ρώτησα καν τι ρόλο θα παίξω.
Όταν μου ήρθαν τα πρώτα σενάρια στα χέρια και είδα ότι θα ενσαρκώσω τον Γιώργο, έναν αστυνομικό που ζει σε μια πόλη των Μεσογείων, είναι παντρεμένος με τη μυστηριώδη Σοφία (την υποδύεται η Ζέτα) και έχουν έναν γιο, άρχισα να το απολαμβάνω.
Σύμφωνα με την υπόθεση, μέσα σε οκτώ ημέρες, από τις 28 Ιουνίου του 2015 μέχρι την Κυριακή 5 Ιουλίου του ίδιου έτους, όταν ανακοινώνεται το δημοψήφισμα από τον πρωθυπουργό, ο ήρωάς μου ανακαλύπτει ότι όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω του αλλάζουν και πως πολλά πράγματα δεν τα είχε ποτέ αντιληφθεί ή δεν τα είχε ανακαλύψει, ίσως γιατί δεν ήθελε», λέει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved