9 Μήνες: Η Κρίστη θέλει να κρατήσει έξω από τη ζωή της τον…
Media

9 Μήνες: Η Κρίστη θέλει να κρατήσει έξω από τη ζωή της τον…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, ο Αντρέας κάνει βόλτα με τον Οδυσσέα και συναντιέται δήθεν τυχαία με τον Σερέτη.

Όταν εκείνος αρχίζει να βομβαρδίζει τον μικρό με ερωτήσεις σχετικά με το στικάκι, ο Οδυσσέας μιλάει για κάποιον άντρα με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι. Ο Στέφανος βλέπει το alert για τη Μαρίνα και σκέφτεται πως η Έλσα περνάει δύσκολα. Την ίδια ώρα, εκείνη βρίσκει στην αποθήκη της γιαγιάς της το σκουλαρίκι της μητέρας της. Η Δάφνη προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Δημήτρη, που της εκφράζει την πεποίθηση πως η επίθεση που έγινε εναντίον της ήταν από το κύκλωμα των τοκογλύφων.

Η Κρίστη, βέβαιη πως ο Στέφανος είναι εκείνος που διοχέτευσε τις φωτογραφίες του γάμου της στα Μέσα, ζητάει από τον Δήμο να τον κρατήσει μακριά από τη ζωή της. Την ίδια ώρα, ο Διαμαντίδης συγχαίρει τον Άλκη για το γάμο του, ξαφνιάζοντας τόσο τον ίδιο όσο και την Ηρώ. Η Σοφία διαπιστώνει πως λείπουν χρήματα από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί με τη Θεανώ. Οι υποψίες της πως η μητέρα της κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Μαρίνας, φουντώνουν τώρα περισσότερο. Ο Οδυσσέας λέει στη Δάφνη για τον Σερέτη κι εκείνη οργίζεται με τον Αντρέα, που τον άφησε να έρθει σε επαφή με το παιδί. Την ίδια ώρα, ο αρχηγός των Μαχητών απειλεί τον Σερέτη να έχει σύντομα νέα για το στικάκι.

Η Έλσα ζητάει έξαλλη εξηγήσεις από τον Κυριάκο για το σκουλαρίκι της Μαρίνας. Ο Άλκης εντυπωσιάζεται με την υποδοχή της Κρίστης στο σπίτι τους, όταν η Ηρώ στέλνει στο κινητό του μια γυμνή φωτογραφία της. Ο Κυριάκος επιμένει πως δεν έκανε κακό στη Μαρίνα, αλλά η Έλσα απειλεί να τον καταδώσει και πάλι στην αστυνομία. Η Δάφνη λέει έξαλλη στον Αντρέα πως την επόμενη φορά που θα στριμώξουν με τον Σερέτη τον Οδυσσέα, θα τους απαγορεύσει κάθε επαφή μαζί του. Ο Δημήτρης ανακαλεί στη μνήμη του τη Ντέμη, που έμεινε ανάπηρη εξαιτίας του Αντρέα και υπόσχεται εκδίκηση. Ο αστυνόμος λέει στον Μάνο πως θα τον αφήσει ελεύθερο, χωρίς να περάσει από αυτόφωρο. Ωστόσο τον συμβουλεύει να πάρει απόφαση πως η Μαρίνα μάλλον είναι νεκρή.

Η Σοφία ρωτάει τη Θεανώ για τα χρήματα που λείπουν. Η Εύα βρίσκει παιδικές φωτογραφίες της Δάφνης και σκέφτεται πως είναι ένα δυνατό χαρτί για να κάνει την Έλενα να εκδικηθεί τον Πέτρο. Η Ελπίδα ζητάει από τη Μάρθα να μετακομίζουν στην Ελλάδα, θέτοντάς της το δίλημμα: να ακούσει την επιθυμία της κόρης της ή την καρδιά της, που θέλει να είναι κοντά στον Πέτρο; Ο Άλκης αποτυγχάνει να ικανοποιήσει ερωτικά την Κρίστη, αφού έχει στο μυαλό του την Ηρώ.

Ο Σερέτης συναντάει τον αρχηγό των Μαχητών. Όταν βλέπει στο χέρι του το ίδιο τατουάζ που περιέγραψε ο Οδυσσέας, τον πυροβολεί. Ο Αντρέας καλείται στη Δίωξη για κάποια επιχείρηση, αλλά η Δάφνη αποφασίζει να μείνει με τον Οδυσσέα. Η Κρίστη στέλνει μήνυμα στον Διαμαντίδη πως δέχεται την πρότασή του για τα ορφανά. Ο Κυριάκος λέει την αστυνομία να στραφούν οι έρευνές τους προς τη Σοφία, καθώς είχε κίνητρο να της κάνει κακό. Την ίδια ώρα, εκείνη προφασίζεται πως θέλει να δει την κόρη της και ζητάει στη μητέρα της να έρθουν στην Κύπρο. Ένας μάρτυρας καταθέτει πως είδε τη Μαρίνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved