9 Μήνες: Δικαιολογίες και ανταλλάγματα
Media

9 Μήνες: Δικαιολογίες και ανταλλάγματα

Η Έλσα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, κάμπτεται από την εξομολόγηση του Στέφανου και οι δύο αποφασίζουν να είναι τελικά μαζί.

Ο Άλκης δικαιολογεί την αργοπορία του στην Κρίστη, λέγοντας πως βρίσκεται σε έκτακτο συμβούλιο με το Κόμμα. Η Σύλβια μαθαίνει πως η Κρίστη θα συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό έργο για τα ορφανά και σκέφτεται πως αυτή είναι η ευκαιρία για να της γίνει απαραίτητη. Η Εύα ζητάει από τον Κυριάκο στοιχεία σε βάρος του Πέτρου. Εκείνος δέχεται, με αντάλλαγμα εκείνη να πείσει την Αστυνομία για την αθωότητά του στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαρίνας.

Η Δάφνη για άλλη μία φορά εκφράζει στον Αντρέα την καχυποψία της απέναντι στον Δημήτρη κι εκείνος αντιδράει. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης παλεύει με τις τύψεις του για το παιχνίδι που παίζει. Ο Μάνος μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο. Η Σοφία χαίρεται που το σχέδιο εξόντωσής του γίνεται όλο και πιο εύκολο. Ο Άλκης σκοπεύει να γεμίσει την Κρίστη ενοχές για τη σκηνή που του κάνει εξαιτίας της καθυστέρησής του, αλλά το κόλπο του έχει αντίθετα αποτελέσματα, καθώς εκείνη βγάζει τη βέρα της. Η Δάφνη ανακρίνει τον μάρτυρα που ισχυρίζεται πως είδε τη Μαρίνα. Η κατάθεσή του γεμίζει αισιοδοξία τόσο την ίδια όσο και την Έλσα, που τηλεφωνεί στον Μάνο για να του πει τα ευχάριστα. Το νέο όμως φτάνει στα αυτιά της Σοφίας.

Ο Πέτρος αιφνιδιάζει την Εύα, λέγοντας πως ξέρει τις επαφές της με τον Νικήτα. Μία ανθοδέσμη που φτάνει στο σπίτι του Άλκη από τον Δημοσθένους, πυροδοτεί νέο καυγά ανάμεσα σ’ εκείνον και την Κρίστη. Ο Διαμαντίδης απειλεί την Ηρώ να σταματήσει το παιχνίδι της με τον Άλκη, αλλιώς θα τον βρει μπροστά της. Ο Μάνος ετοιμάζεται να πάει στη Δίωξη, ενώ η Σοφία παρακαλεί μέσα της ο μάρτυρας να κάνει λάθος και να μη βρεθεί η Μαρίνα. Η Κρίστη δέχεται τελικά να οργανώσουν το δείπνο για τον Δημοσθένους και τον Διαμαντίδη και ο Άλκης βρίσκει την ευκαιρία να της ζητήσει να καλέσουν και την Άννα.

Η Εύα λέει στον Πέτρο πως ο Νικήτας την πλησίασε ζητώντας της στοιχεία για να τον καταστρέψει, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Παράλληλα, προσπαθεί να τον πείσει για τις τύψεις που νιώθει απέναντι στην Έλενα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κάμψει την οργή του. Η Δάφνη ερευνά την υπόθεση της Μαρίνας με το Λιμεναρχείο, αφού σύμφωνα με τον μάρτυρα την ημέρα της εξαφάνισής της επιβιβάστηκε σε ένα σκάφος. Η Έλσα οργίζεται με τον Μάνο που για άλλη μία φορά κατάφυγε στο ποτό. Η Θεανώ απορεί που η Μαρίνα είναι ζωντανή και τηλεφωνεί στους άντρες της. Ο Μάνος καταφέρνει να καλμάρει την Έλσα και αποφασίζουν πως μόλις βρεθεί η Μαρίνα θα της προσφέρουν μια όμορφη ζωή χωρίς εντάσεις. Η Κρίστη σκέφτεται να καλέσει στο δείπνο τη Μάρθα με την Ελπίδα.

Ο Άλκης ενημερώνει τον Διαμαντίδη πως το σχέδιό τους να παρευρίσκεται και η Άννα πέτυχε, απαιτώντας από ‘δω και στο εξής και ο ίδιος και ο Δημοσθένους να μείνουν έξω από τη ζωή τους. Η Έλσα γνωρίζει στον Μάνο τον Στέφανο. Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη τους προβληματισμούς του για την ανάμειξη του Κυριάκου στην υπόθεση της Μαρίνας, ενώ η εκδοχή του μάρτυρα πως η Μαρίνα έφυγε με σκάφος φαντάζει πιο πραγματική.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος ακούει στις ειδήσεις τις εξελίξεις με την κατάθεση του μάρτυρα και οργίζεται που δεν τον ενημέρωσε κανείς. Η Ηρώ στέλνει στο κινητό του Άλκη βίντεο με τους δυο τους σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Σερέτης προτείνει στη Δάφνη και τον Αντρέα να δώσουν στον Οδυσσέα ένα κοκτέιλ φαρμάκων, που ξυπνάει το υποσυνείδητο, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved