Συμβόλαιο Αγάπης: Η πρόταση που ξαφνιάζει
Media

Συμβόλαιο Αγάπης: Η πρόταση που ξαφνιάζει

Η Ντεφνέ, που έχει ξενυχτήσει στα σκαλιά του Ομέρ, προσπαθεί, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Συμβόλαιο αγάπης, να τον πλησιάσει και να του εξηγήσει.

δικό τους πρόβλημα. Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο του Σερντάρ και η συγκίνηση με τη χαρά διαδέχονται η μία την άλλη. Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η παρουσία του Ομέρ. Η Γιασεμίν εξακολουθεί να πιέζει τη Σουντέ να παραδεχτεί ότι εκείνη έστειλε το email στην εταιρεία. Ο Σινάν πάντως λέει στη Γιασεμίν ότι μέχρι τώρα οι υποψίες πέφτουν επάνω της.

Ο Σινάν και η Σουντέ κάνουν μαζί το επόμενο βήμα. Τελικά η Ντεφνέ πείθει τον Ομέρ να συζητήσουν για τη σχέση τους. Θα καταφέρει ο έρωτας τους να φανεί πιο δυνατός από όσα τους χωρίζουν; Ή μήπως θα γυρίσουν πίσω στην αρχή; Οι δύο ερωτευμένοι προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους χώρια. Κι όντως η ζωή συνεχίζεται, όμως τίποτα πια δεν είναι ίδιο, όσο κι αν μοιάζει πως είναι.

Η Ντέρια είναι πια η γραμματέας του δύσκολου Ομέρ, η Σουντέ είναι στη θέση της Γιασεμίν και η Γιασεμίν προσπαθεί να βρει επενδυτές για να φτιάξει τη δική της εταιρεία. Ωστόσο, το πρόβλημα της είναι ότι δεν έχει βασικό σχεδιαστή. Έχει όμως τον Ισμαήλ πάντα στο πλευρό της.

Η Ντεφνέ έχει επιστρέψει στη δουλειά της στο εστιατόριο, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της και μάλιστα παίρνοντας το πρώτο βραβείο. Δεν έχει πια καμία επαφή με τον Ντενίζ. Αυτό, που δεν περίμενε είναι η πρόταση της Γιασεμίν. Ο Ομέρ και ο Σινάν αποφασίζουν να προχωρήσουν τα σχέδια τους για ένα νέο μαγαζί και ετοιμάζουν συνέντευξη και φωτογράφιση, την οποία θα επιμεληθεί ο Κοράϊ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved