Ποιους φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο Γρηγόρης;
Media

Ποιους φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο Γρηγόρης;

Εκλεκτοί καλεσμένοι με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις μας περιμένουν αυτή την εβδομάδα στο The 2night Show, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 23:15, στον ΑΝΤ1!

O Θοδωρής Μαραντίνης, o frontman από το συγκρότημα Onirama, επισκέπτεται το πλατό του The 2night Show, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 23:15. Τραγουδάει ζωντανά με την κιθάρα του το νέο του τραγούδι, μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες και μας μιλάει για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Κυριαζή.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη συναντάει τον Γρήγορη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μας μιλάει για το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγό της και γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου. Γιατί επικρατεί το απόλυτο γέλιο στο πλατό όταν η Όλγα Λαφαζάνη παίζει το παιχνίδι με τα ακουστικά; Τι της λέει ο Γρηγόρης και τι καταλαβαίνει η Όλγα;

Ο Χρήστος Πάζης συναντιέται τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη, μας εξηγεί τους λόγους που χάθηκε από το τραγούδι, για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και μας τραγουδάει ζωντανά στο πλατό παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα.

Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως ένα από τα καλύτερα top model σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Βίκυ Κουλιανού έρχεται στο The 2night Show, μας εξομολογείται κάτι πολύ προσωπικό και μας αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έγινε γνωστή στο εξωτερικό ήταν η ιδιαίτερη μύτη της.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έρχεται στο The 2night Show και δε σταματάει να μας τραγουδάει το ένα τραγούδι μετά το άλλο.. Μιλάει για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου, ενώ επιφυλάσσει μία έκπληξη στη σύντροφό του Ιλένια Γουίλιαμς στον αέρα της εκπομπής.

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επισκέπτεται ο νέος «Μάικ ο Φασολάκης» που ακούει στο όνομα του Άρη Πλασκασοβίτη. Ο νεαρός, ταλαντούχος ηθοποιός μας μιλάει για τη θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Μάικ» βασισμένο στο βιβλίο της Μαρί Κυριακού.

Μαζί μας στο The 2Night Show o «Δρακουμέλ» από τα στρουμφάκια. Ο εξαιρετικός ηθοποιός Τάσος Κωστής, έχει χαρίσει τη φωνή του σε πολλούς ήρωες παιδικών σειρών. Γιατί απαγγέλλουν μαζί με τον Γρηγόρη τον Εθνικό Ύμνο;
O Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός και ως NiVo, έρχεται στο πλατό του The 2Night Show σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, βγάζοντας στην επιφάνεια μία πιο γλυκιά εκδοχή του εαυτού του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved