Τζούλη Σούμα: Τι κάνει σήμερα η Δάφνη από τους «Δύο Ξένους»;
Media

Τζούλη Σούμα: Τι κάνει σήμερα η Δάφνη από τους «Δύο Ξένους»;

Η Τζούλη Σούμα έγινε γνωστή ως η Δάφνη, που ήταν το σπασικλάκι της δραματικής σχολής που διατηρούσε ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς στην πετυχημένη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι».

Ακολούθησαν κι άλλες τηλεοπτικές δουλειές ωστόσο ο μεγάλος της έρωτας ήταν και παραμένει το θέατρο, από το οποίο δεν έχει λείψει σχεδόν καμία σεζόν ενώ μετράει 23 συναπτά έτη στο σανίδι με περίπου 30 παραστάσεις στο βιογραφικό της.
Η ηθοποιός, την οποία τηλεοπτικά τελευταία φορά παρακολουθήσαμε στο «Κάτω Παρτάλι» ως την Ασημίνα, την μητέρα του Μανώλη, δηλώνει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, αν και ξέρει πόσο δύσκολα είναι πλέον τα πράγματα. «Τώρα σαφέστατα κοιτάς μόνο το καλλιτεχνικό κομμάτι πλέον, γιατί το οικονομικό δεν υπάρχει. Άρα σαφώς και θα ήθελα να κάνω κάτι ενδιαφέρον. Δηλαδή, σε μια δουλειά σαν το σίριαλ «Η λέξη που δε λες» θα πήγαινα τρέχοντας» λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso!

Φέτος ανεβάζει στο θέατρο Αλκμήνη τον συγκλονιστικό μονόλογο της Λένας Κιτσοπούλου «Το πράσινό μου το φουστάνι» σε σκηνοθεσία της Μαρίας Αιγινίτου .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved