«Η μικρή γοργόνα»  αύριο σε Α’ τηλεοπτική προβολή στον Alpha
Media

«Η μικρή γοργόνα» αύριο σε Α’ τηλεοπτική προβολή στον Alpha

Η Άριελ, η αγαπημένη ηρωίδα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. «Η μικρή γοργόνα», η κινηματογραφική επιτυχία της Disney, έρχεται την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 21:50, στον Alpha, σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Η μικρή Άριελ, πριγκίπισσα των βυθών, έχει κουραστεί να ζει συνεχώς μέσα στη θάλασσα και θέλει να εξερευνήσει νέους κόσμους. Αποφασίζει, λοιπόν, να δει πώς είναι έξω στη στεριά. Μαζί με τους πιο αγαπημένους φίλους της, ετοιμάζεται να ξεκινήσει για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής της, παρά τις προειδοποιήσεις του πατέρα της, βασιλιά Τρίτωνα και του αξιαγάπητου κάβουρα Σεμπάστιαν. Σύντομα, η Άριελ θα συναντήσει τον πρίγκιπα Έρικ, την ίδια στιγμή, όμως, που το βασίλειο του πατέρα της κινδυνεύει από τη μάγισσα Ούρσουλα και πρέπει να βρει το θάρρος να την αντιμετωπίσει...

Η «Μικρή Γοργόνα» είναι άλλο ένα κινηματογραφικό διαμάντι της συλλογής Ντίσνεϊ, το οποίο σηματοδοτεί και της έναρξη της περιόδου που είναι γνωστή ως Αναγέννηση της Ντίσνεϊ. Μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία, με πολλές κινηματογραφικές διακρίσεις, μεταξύ άλλων και δύο Όσκαρ® για καλύτερη μουσική και τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved