Αλέξανδρος Σταύρου: «Δεν ζούμε για να δουλεύουμε»
Media

Αλέξανδρος Σταύρου: «Δεν ζούμε για να δουλεύουμε»

Ο Αλέξανδρος Σταύρου εργάζεται κάθε σεζόν στην τηλεόραση. 

Το θέατρο του αρέσει εξίσου, αλλά δεν τον βλέπουμε συχνά στο σανίδι.

Δεν κάνετε συχνές παρουσίες στο θέατρο...

«Παρότι πέρυσι και πρόπερσι συμμετείχα σε κάποιες παραστάσεις, αλλά δεν εργάζομαι σε κάθε σεζόν. Αυτό το κάνω γιατί έχω υποχρεώσεις και στην τηλεόραση και προσωπική ζωή. Προσπαθώ να τα έχω σε ισορροπία αυτά. Για μένα, επιτυχημένος στη δουλειά του είναι κάποιος που περνάει καλά όταν κάνει τπ δουλειά του. Και όχι κάποιος που μπορεί να αναγνωριστεί μέσα από αυτή με κάποιους άλλους τρόπους. Και ευτυχισμένος όταν κάνεις τη δουλειά σου είσαι όταν αφήνεις στον εαυτό σου περιθώρια να ζήσει και την υπόλοιπη ζωή του. Δεν ζούμε για να δουλεύουμε, δουλεύουμε για να ζούμε. Κοιτάω να τα έχω σε μία ισορροπία αυτά»

Έγινε γνωστό ότι έχετε προτείνει ένα σενάριο για τηλεοπτική σειρά. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτό το θέμα τώρα;

«Απόπειρες και δοκιμές γίνονται πολλές, γιατί καλλιτέχνες είμαστε. Αυτή τη- στιγμή, όμως, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε»

Να περάσουμε λίγο και στους 9 μήνες, όπου υποδύεστε το Μάνο, έναν άντρα που συναισθηματικά βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες του και να επιλέξει αυτό που πραγματικά θέλει;

«Οι 9 μήνες πολλαπλασιάστηκαν επί δύο... Ο Μάνος παλεύει με τους δικούς του εφιάλτες και προσπαθεί να βγει νικητής. Και, ναι, φαντάζομαι ότι ο Μάνος θα κάνει ένα ξεκαθάρισμα και θα καταφέρει να ξεδιαλύνει τα συναισθήματα του» είπε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved