Το συγκλονιστικό μήνυμα Ελληνίδας παρουσιάστριας έναν χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο της
Media

Το συγκλονιστικό μήνυμα Ελληνίδας παρουσιάστριας έναν χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο της

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, η εν λόγω Ελληνίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο και μάλιστα πολύ κοντά στο σπίτι της. Άγνωστος παραβίασε το stop με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι σφοδρή και το αυτοκίνητο της παρουσιάστριας να ντελαπάρει.

Κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν γνώριζε αν θα βγει άνθρωπος ζωντανός από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ως εκ θαύματος, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, όχι μόνο γλίτωσε αλλά βγήκε από την άμορφη μάζα των λαμαρινών σώα και αβλαβής. Όμως, όπως λέει και η ίδια στο μήνυμα που ανάρτησε στο facebook, δεν θα ξεχάσει ποτέ το δώρο ζωής που έχει και έστειλε και το δικό της μήνυμα προς όλους τους οδηγούς, να φοράνε πάντα τη ζώνη ασφαλείας που έσωσε την δική της ζωή. Διαβάστε το μήνυμά της...
«Σαν σήμερα. Ένα χρόνο πριν. Πως είναι, με ρωτάνε πολλές φορές. Σαν ζώνη του λυκόφωτος τον πρώτο καιρό. Όσο νιώθεις ευλογημένος που έζησες τόσο ταυτόχρονα ξέρεις πια βαθιά μέσα σου, ότι κοίταξες τον θάνατο στα μάτια. Και είναι τόσο αλλόκοτο γιατί ότι σε κάνει ευτυχισμένο την ίδια στιγμή σε σοκάρει γιατί έχεις συνειδητοποιήσει πόσο απλό ήταν, να είχες χάσει το δώρο της ζωής. Σε αγκαλιάζουν τα παιδιά σου και την ίδια στιγμή που χαίρεσαι ταυτόχρονα λες “Θεέ μου, θα μπορούσα να μην είμαι εδώ”. Παίρνει πολύ καιρό. Αλλάζεις όχι γιατί το θες αλλά γιατί ξαφνικά σου χάρισαν ένα δώρο, με το οποίο βλέπεις καθαρά τι είναι σημαντικό στη ζωή. Τα απλά, τα μικρά, που κάνουν τις στιγμές μεγάλες. Γράφω με δυσκολία αυτήν την ανάρτηση γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω και τόσα λίγα αυτά που βρίσκω τη δύναμη να γράψω. Το κάνω όμως για έχω έναν λόγο, για να σας πω πως τα τροχαία δεν γίνονται μόνο με υπερβολικές ταχύτητες, στην εθνική οδό, υπό βροχή κτλ. Γίνονται και μέρα μεσημέρι σε γειτονιά, επειδή οδηγός παραβίασε τη σήμανση STOP. Αν δεν φόραγα ζώνη και ας ήταν η απόσταση στο μισό της διαδρομής ως το περίπτερο, δεν θα ήμουν τώρα εδώ να σας πω “φορέστε τις ζώνες ασφαλείας, θα σας δέσουν με τη ζωή και θα σας χαρίσουν το δώρο της ζωής”»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved