Ευρυδίκη: «Δεν θα προέτρεπα κανένα παιδί να μπει από αυτή την τρυφερή ηλικία στη δισκογραφία»
Media

Ευρυδίκη: «Δεν θα προέτρεπα κανένα παιδί να μπει από αυτή την τρυφερή ηλικία στη δισκογραφία»

Η Ευρυδίκη, ως κριτής στο μουσικό παιχνίδι για παιδιά, το «Junior Music Stars», είναι η καταλληλότερη για να μιλήσει για την έκθεση των παιδιών σε μία τέτοια διαδικασία αλλά και για τις δυνατότητες που τους δίνονται μέσα από το talent show!

Τελικά, αυτού του είδους τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι σε θέση να βοηθήσουν ουσιαστικά ένα νέο ταλέντο να προχωρήσει στη δισκογραφία;

Δεν μπορώ να συγκρίνω τα talent shows για ενήλικες, που ψάχνουν μια ευκαιρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους, με το δικό μας μουσικό ταξίδι για παιδιά. Στο «Junior Music Stars» τα παιδιά έρχονται για να ζήσουν μία υπέροχη μοναδική εμπειρία, να πάρουν γνώσεις και συμβουλές από δασκάλους και καλλιτέχνες, που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη τους, και βέβαια δύο από αυτά να κερδίσουν ένα σημαντικό βραβείο, που είναι οι μουσικές σπουδές τους μέχρι και την ενηλικίωση τους στο ωδείο «Φίλιππος Νάκας». Δεν θα προέτρεπα κανένα παιδί να μπει από αυτή την τρυ¬φερή ηλικία στη δισκογραφία, γιατί δεν έχουν ακόμα διαμορφώσει χαρακτήρα τα ίδια, πόσω μάλλον μουσικό χαρακτήρα. Πρέπει να προχωρήσουν με τις σπουδές τους, να ολοκληρωθούν ως μουσικές προσωπικότητες και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, ώστε να επιλέξουν τον δρόμο που θα θελήσουν να ακολουθήσουν. Σε αυτό ίσως να βοηθάμε και εμείς μέσα από το «Junior Music Stars», δείχνοντας τους ότι έχουν πολλές επιλογές, ότι η μουσική είναι μεν μία, αλλά με διαφορετι-κά μονοπάτια, και ότι υπάρχει ένας ολόκληρος μαγικός κόσμος για να ανακαλύψουν.

Αν ο γιος σου ζητούσε στο παρελθόν να πάρει μέρος σε έναν ανάλογο διαγωνισμό, θα του έδινες το πράσινο φως;

Αν το ήθελε ο ίδιος, βεβαίως, θέλω πάντα το καλύτερο για το παιδί μου και κυρίως ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο. Σε οτιδήποτε θελήσει να κάνει στη ζωή του θα είμαι δίπλα του, προσπαθώντας πάντα να ιόν συμβουλεύω με τον καλύτερο τρόπο. Οι αποφάσεις θα είναι πάντα δικές του.

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved