Media

Βερύκιος σε Τσολάκη: «Θα μαθαίνω εγώ από τον ΑΝΤ1 τι ετοιμάζουν για σένα;» - Πάγωσε η Ελένη

Gossip-tv Team

Ο Δήμος Βερύκιος τα έχωσε στην Ελένη Τσολάκη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day!

Αρχικά είπε: «Βλέπω μια ραθυμία, είμαστε θρεφτάρια. Θα πω αυτό που είχε πει η Μελίνα Μερκούρη στον Ανδρέα Παπανδρέου το 1989: «Αχ πρόεδρε, δεν αρέσουμε πια».
Η Σταματίνα τον ρώτησε: «Νιώθεις ότι δεν αρέσεις πια; Έχεις τέτοια κρίση ταυτότητας;»
Και ο Δήμος είπε: «Τη βλέπω κάθε μέρα, αποτυπώνεται στο χαρτί. Δεν πάμε καλά, όλο το σύστημα και τσαντίζομαι εύκολα. Πού είναι η άλλη; Για να δω το άλλο το κοριτσάκι εκεί δίπλα. Προχτές Ελενίτσα ήμουν με μια παρέα σε ένα νυχτερινό μαγαζί, που εκεί λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου τα περισσότερα πράγματα. Ήταν τα στελέχη του ανταγωνισμού, του διπλανού μαγαζιού και έμαθα από τον ανταγωνισμό τι ετοιμάζεται εδώ...»
Και η Σταματίνα τότε σε έντονο ύφος του είπε, ενώ η Ελένη ήταν αμήχανη: «Μισό λεπτό γιατί αυτό αφορά κι εμένα. Κάτι τέτοια λες και μετά προσπαθούμε να διαψεύσουμε επί δύο μήνες ότι δεν φεύγει κανένας από το Happy Day, ότι η ομάδα είναι καλά, ότι είμαστε ενωμένοι δυνατοί.
Και ο δημοσιογράφος τότε τους είπε: «Αυτά ξεχάστε τα! Θα μαθαίνω εγώ νύχτα από τον ανταγωνισμό... Θα γίνει το πραγματικό ριάλιτι εδώ!»
Και ο Δήμος είπε στην Ελένη «Εσύ φρόνιμη και τα υπόλοιπα θα τα λύσω εγώ όταν τελειώσει η εκπομπή με τον πάτερ Δημήτριο. Θα μαθαίνω εγώ από τον ΑΝΤ1 τι ετοιμάζουν για σένα; Θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει όλους χρονιάρες μέρες! Τελεία! Θα μαθαίνω εγώ από τον ανταγωνισμό τι ετοιμάζεται στο σπίτι μου»;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved