Τζούλη Σούμα: «Στο Παρτάλι έκανα έναν ρόλο απολύτως κόντρα σε μένα»
Media

Τζούλη Σούμα: «Στο Παρτάλι έκανα έναν ρόλο απολύτως κόντρα σε μένα»

Στην τηλεόραση έχουμε δει την Τζούλη Σούμα σε μεγάλες παραγωγές που χτύπησαν κόκκινο στην τηλεθέαση. Από τους «Δυο ξένους» μέχρι το «Κάτω Παρτάλι». Ποια η διαφορά του τότε με το τώρα;

«Η διαφορά είναι τεράστια ως προς το οικονομικό κομμάτι. Ως προς το κομμάτι του πάθους και της τρέλας που έχουμε εμείς οι καλλιτέχνες για τη δουλειά μας ή που θα 'πρεπε να έχουμε, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Υπάρχουν όμως μεγάλες διαφορές στο οικονομικό σκέλος, στο πώς στήνεται μια δουλειά, στο πώς οργανώνεται μια δουλειά, στο πώς πληρώνεται μια δουλειά. Και στον θεατρικό χώρο λοιπόν και στον τηλεοπτικό γίνονται δουλειές από το πάθος, το απόθεμα ψυχής και την τρέλα, όπως είπα πριν, που έχουν οι καλλιτέχνες. Δυστυχώς, οι απολαβές είναι ελάχιστες, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε να προχωράμε»

Ποια είναι η γεύση που της άφησε το «Κάτω Παρτάλι»;
«Μια εξαιρετική γεύση. Έκανα έναν ρόλο απολύτως κόντρα σε μένα, μια λαϊκή μοδίστρα, που έμενε στην Αμφιάλη, σε μια λαϊκή συνοικία, η οποία όμως ήταν η ελευθερίων ηθών της γειτονιάς για να αναθρέψει τον γιο της. Με πολύ χιούμορ από τον Λευτέρη τον Παπαπέτρου, με εξαιρετικές συνθήκες και την εξαιρετική σκηνοθέτη, την Αμαλία Γιαννίκου. Έχω να θυμηθώ μόνο τα καλύτερα, αν και ο ρόλος μου ήταν τέσσερα επεισόδια στον πρώτο κύκλο και άλλα τέσσερα στον δεύτερο, που δεν ολοκληρώθηκε, δυστυχώς, λόγω των κακών οικονομικών συνθηκών του Μεγάλου καναλιού. Έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα»

Έχει πει «όχι» στην τηλεόραση;

«Σαφέστατα έχω πει «όχι», τις παλιές καλές εποχές, που υπήρχαν πάρα πολλά σίριαλ και πάρα πολλές προτάσεις και πάρα πολλές δουλειές. Έχω πει «όχι» σε προτάσεις που είτε δεν μου άρεσε το σενάριο, είτε δεν μου άρεσε ο ρόλος, είτε δεν μου άρεσαν οι συντελεστές. Ακόμα και τώρα μπορείς να λες «όχι», με τις ελάχιστες δουλειές, μόνο που τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Όλοι προσπαθούμε να είμαστε και να δουλεύουμε, φυσικά χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved