Οι εξελίξεις στο “Χίλιες και μια νύχτες”
Media

Οι εξελίξεις στο “Χίλιες και μια νύχτες”

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 “Χίλιες και μια νύχτες”.

Η κατηγορία της Ζαλέ για ανήθικη πρόταση φέρνει τον Ονούρ σε θέση άμυνας απέναντι στη Σεχραζάτ, τον Κερέμ και την Περιντέ που τον θεωρούν ένοχο. Η Μπενού , η Γιασμί και ο Μπουρχάν πιστεύουν ότι είναι θύμα πλεκτάνης και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια, γιατί στήθηκε πλεκτάνη από τον Ερντάλ, επιχειρηματία, ο οποίος ήθελε από καιρό να εκδικηθεί τον Ονούρ. Οι νέοι φίλοι της Ζεινέπ αποδεικνύουν ότι μεταξύ κατεργαρέων δεν υπάρχει ειλικρίνεια και συνεργασία. Χωρίς κανένα δισταγμό αλλάζει στρατόπεδο και δίνει στο Ονούρ τα όπλα που χρειάζεται για να αμυνθεί. Η Μπενού παρηγορεί τη Σεχραζάτ αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τη στάση της απέναντι στο Ονούρ. Η Σεχραζάτ δεν μπορεί να αποκαλύψει το μυστικό της και αρχίζει να ψάχνει για δουλειά.

Ο Μπουρχάν της προτείνει να αναλάβει το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο . Παρόλα αυτά τα άλλα θέματα συνεχίζονται. Η Φουσούν πρέπει να κάνει επέμναση και ο Αλί Κεμάλ γυρίζει πίσω αφήνοντας την Τζανσέλ και το παιδί που περιμένουν στην τύχη τους. Η Φουσούν δεν τον αφήνει να ξεχάσει τι έκανε, ενώ η Τζανσέλ κλείνει το μαγαζί, αφήνει το σπίτι, και εξαφανίζεται. Η Μπενού ζει το δικό της δράμα αφού ο Κερέμ της ζητά να χωρίσουν κι εκείνη το ρίχνει στο ποτό. Το σπίτι παίρνει φωτιά και εκείνη γλιτώνει την τελευταία στιγμή.

Ο Κερέμ έχει ενοχές και τα ξαναφτιάχνει μαζί της, αλλά με απώτερο στόχο να χωρίσουν όταν εκείνη γίνει καλά. Μάταια ο Μερτ του λέει να μην ελπίζει στον έρωτα της Σεχραζάτ αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη και της κάνει ερωτική εξομολόγηση, εισπράττοντας απόρριψη. Η κόντρα του με τον Ονούρ γίνεται όλο και πιο μεγάλη και μόνη λύση είναι η διάλυση της συνεργασίας. Το αεροπλάνο που θα έπαιρναν ο Ονούρ και η Ζαφέρ για την Κοπεγχάγη πέφτει κάπου στη Ρουμανία, όμως ο Ονούρ γλιτώνει γιατί τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε. Ο Ονούρ βρίσκει τρόπο να αναγκάσει τη Ζαλέ να ανακαλέσει μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα. Όταν όμως πηγαίνει σπίτι του, δεν συγχωρεί ούτε τη μητέρα του, ούτε τη Σεχραζάτ για τη στάση που τήρησαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved