Ο Σπύρος Χαριτάτος, κρέμεται από έναν πυλώνα ύψους 10 μέτρων!
Media

Ο Σπύρος Χαριτάτος, κρέμεται από έναν πυλώνα ύψους 10 μέτρων!

Ο αέρας «ξυρίζει» και η θερμοκρασία αγγίζει τους -20 βαθμούς Κελσίου! Ο Σπύρος Χαριτάτος, κρέμεται από έναν πυλώνα ύψους 10 μέτρων στην κορυφή του Χελμού…

Ο «Ανειδίκευτος εργάτης» επισκέπτεται το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και μας χαρίζει ένα σπέσιαλ επεισόδιο που θα μεταδοθεί σε δύο μέρη, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 09:10.

Από τις 03:50 τα ξημερώματα, ο Σπύρος Χαριτάτος ρίχνεται στη μάχη της επιβίωσης δίπλα σε νέα παιδιά, τα οποία έχουν κάνει το χόμπι τους επάγγελμα. «Πρέπει να είσαι χιονοδρόμος για να αντέξεις εδώ», του εξηγεί ο Λεωνίδας, διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου. Από τεσσάρων ετών θυμάται τον εαυτό του να κάνει σκι και κάπως έτσι έφτασε να γίνει και Ομοσπονδιακός προπονητής.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος, κατάλληλα εξοπλισμένος, ανεβαίνει στο ρατράκ, τον χιονοστρωτήρα και αρχίζει με περίσσεια προσοχή να στρώνει την πίστα. Φτάνει μέχρι την κορυφή, τη Νεραϊδοράχη. Κόβει τα τούμπια, μεταφέρει το χιόνι όπου χρειάζεται, κάνει τα πατήματα, μέσα σε ένα όχημα που το ταμπλό του παραπέμπει στη βιντεοπαιχνίδι.

Ο «ανειδίκευτος εργάτης» μαθαίνει, επίσης, πώς να ολοκληρώνει το πάτημα με ένα φτερό μέσα, ένα έξω, πώς να φτιάχνει τα καρεκλάκια και ανεβαίνει στον πυλώνα για να αλλάξει μία ασφάλεια. Στα 10 μέτρα, σε υψόμετρο 2.340μ.!

Τέλος, το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, του δείχνει πώς να σπάει τον πάγο από τις ξύλινες κολώνες και πώς να ανοίγει το μπαλόνι, έκτασης 140 τ.μ. και ύψους 2,5 μέτρων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved