Κώστας Ευριπιώτης: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 και οι ρόλοι
Media

Κώστας Ευριπιώτης: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 και οι ρόλοι

Η σειρά «Ορκίσου, ρε» του Στράτου Μαρκίδη, σε σενάριο Δημήτρη Αποστόλου και Μάνου Ψιστάκη, έρχεται τον Μάρτιο και μεταφέρει το τηλεοπτικό κοινό σε μια αίθουσα δικαστηρίου, θυμίζοντας το επιτυχημένο σίριαλ της ΕΡΤ «Ορκιστείτε, παρακαλώ».

Το καστ αναμένεται να δώσει ρεσιτάλ και να προσφέρει στιγμές γέλιου. Η Χρύσα Ρώπα είναι η πρόεδρος, ο Κώστας Ευριπιώτης ο εισαγγελέας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης ένας φαφλατάς δικηγόρος και υποδέχονται στην αίθουσα τους εκάστοτε αντιδίκους που θέλουν να βρουν το δίκιο τους.

«Η πρωτοτυπία του σίριαλ είναι ότι η δράση του δεν θα περιορίζεται στη δικαστική αίθουσα, αλλά με φλας μπακ θα βλέπουμε όσα συνέβησαν προηγουμένως. Η Χρύσα Ρώπα υποδύεται μια περίεργη γυναίκα καριέρας, η οποία έχει μανία με τις υποθέσεις διαζυγίων. Επειδή είναι παντρεμένη με έναν άτακτο ερωτικά σύζυγο (Νίκος Βερλέκης), θέλει να δικαιώνει όσες γυναίκες έχουν απατηθεί και μάλιστα με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Η πρόεδρος έχει και άλλη και εμμονή: την αστρολογία. Εχει πτυχίο και τις υποθέσεις δεν τις δικάζει με βάση τα στοιχεία και τους φακέλους, ενώ βγάζει τις αποφάσεις σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες» αποκαλύπτει στην «Espresso» o Κώστας Ευριπιώτης και συμπληρώνει: «Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι μοναδικός ως πολυλογάς δικηγόρος, ο οποίος θεωρεί την κάθε υπόθεση που πέφτει στα χέρια του τη μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθεί. Μάλιστα, τη δουλεύει τόσο πολύ, σαν να πρόκειται για τη δίκη του αιώνα, κάνοντας τους πάντες μέσα στη δικαστική αίθουσα να βγαίνουν από τα ρούχα τους, αφού πρώτα τους έχει τρελάνει στις ενστάσεις».

Οσο για τον δικό του ρόλο, εκείνον του εισαγγελέα; «Ο Δημήτρης και ο Μάνος έχουν φτιάξει έναν ήρωα καταπληκτικό. Ο εισαγγελέας είναι πωρωμένος με τα στοιχήματα. Ποντάρει στον ιππόδρομο, παίρνει λαχεία, τζογάρει στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όταν ξεκινούν οι μάρτυρες τις καταθέσεις τους, στοιχηματίζει με το ρολόι του σε πόση ώρα θα έχουν τελειώσει. Για εκείνον η απολογία των κατηγορουμένων είναι και εκείνη χρονικά ένα στοίχημα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved