Λάμπρος Φισφής: «Έτυχε να διακόψω ακόμα και γύρισμα για να συζητήσω με τον παίκτη»
Media

Λάμπρος Φισφής: «Έτυχε να διακόψω ακόμα και γύρισμα για να συζητήσω με τον παίκτη»

Ο Λάμπρος Φισφής σε συνέντευξή του μίλησε για το «Quizdom» που παρουσιάζει στον Alpha.

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο ενδεχομένως κάποιοι από τους παίκτες που παίρνουν μέρος έχουν άγχος. Πώς τους αντιμετωπίζεις;

Η τακτική μου και αυτό που νιώθω ότι «δουλεύει» είναι να συζητώ λίγο με τους υποψήφιους παίκτες προτού αρχίσει το παιχνίδι. Μετά, όταν επιλέγεται κάποιος, μιλάμε και εξηγώ τη διαδικασία. Στην πο­ρεία, εάν διαπιστώνω την ύπαρξη άγχους, κάνουμε μία συζήτηση μέχρι να χαλαρώσει ο διαγωνιζόμε­νος και να συνειδητοποιήσει ότι δεν γίνεται και τίπο­τα σπουδαίο. Έχει τύχει να διακόψω ακόμα και γύρισμα για να συζητήσω με τον παίκτη μέχρι να χαλαρώσει και να συνεχίσουμε. Αλλιώς, επηρεάζεται όχι μόνο η συμπεριφορά, αλλά και η απόδοση του.

Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη δουλειά;

Έχω αγοράσει τρία σπίτια, τώρα βγάζω κάτι λεφτά στην Ελβετία και, φυσικά, κατεβαίνω για δήμαρχος. (Γέλια) Κοίταξε, είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία για μένα. Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο, και αυτή η δουλειά δίνει την ευκαιρία να μιλάς με κόσμο, να ανταλλάσσεις ιδέες, απόψεις, καινά κάνεις τον χαβαλέ σου. Πρόκειται για μία ωραία δουλειά. Παράλληλα, δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ δύσκολη, με την έννοια του ότι στις προηγούμενες είχα πολύ περισσότερα πράγματα στο μυαλό μου. Αυτή είναι μια δύσκολη εργασία εάν επιθυμείς να την κάνεις καλά, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει ηρεμία. Επίσης, μου αρέσει που με έχουν μάθει άνθρωποι οι οποίοι δεν με γνώριζαν μέχρι πρό­τινος, διότι το τηλεπαιχνίδι έχει πολύ διαφορετικό κοινό, από ό,τι μία κωμική-σατιρική εκπομπή.

Μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί πολλά τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση. Ποια πιστεύεις ότι είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του «Quizdom»

Ένα είναι ότι η ταχύτητα του είναι τέτοια, που έχει σχεδόν διπλάσιο αριθμό ερωτήσεων, σε σύγκριση με ένα κλασικό τηλεπαιχνίδι, όπου θα ακουστούν δέκα-έντεκα ερωτήσεις ανά επεισόδιο. Στο «Quizdom» έχεις τουλάχιστον τις διπλές, που σημαίνει ότι η ταχύτητα είναι γρή­γορη και ο αριθμός των πληροφοριών που συζητιούνται ανά επεισό­διο είναι πολύ μεγαλύτερος. Το άλλο είναι το είδος των ερωτήσεων. Είναι ιδιαίτερες, δύσκολες. Τέλος, είναι άνθρωποι που έρχονται για να παίξουν: Είναι διαφορετικής κοπής.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved