Αντώνης Καρυστινός: Μιλά για το ρόλο του στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας»
Media

Αντώνης Καρυστινός: Μιλά για το ρόλο του στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας»

Για το ρόλο του στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Καρυστινός.

Τόσο πειθαρχημένος, ο Άρης πώς αντέχει και επιβιώνει σε αυτό το χωριό;

«Είναι ένας άνθρωπος ακέραιος μέσα σε έναν κόσμο που πολλές φορές γίνεται βρόμικος, όπως ξέρουμε όλοι. Κρατά την καθαρότητα και το ευγενικό αίσθημα του αθλητισμού, γιατί πιστεύει σε ένα ποδόσφαιρο οργανωμένο, της ευρωπαϊκής "σχολής", δηλαδή στην πειθαρχία και στην οργάνωση. Έχει περάσει δύσκολα στη μεγάλη πόλη, γι' αυτό απολαμβάνει τη ζωή στην ύπαιθρο. Δεν είναι ένας πολιτικός που περνά, υπόσχεται και φεύγει. Αγαπά ουσιαστικά τους ανθρώπους του χωριού. Τον κερδίζουν σιγά σιγά με τα αγνά αισθήματα και τον αυθορμητισμό τους».

Είναι ένας έρωτας - απωθημένο αυτό που αισθάνεται για τη Μαργαρίτα;
«Απωθημένο δεν ξέρω αν είναι, αλλά σίγουρα πρόκειται για έναν νεανικό έρωτα που έληξε πολύ απότομα και χωρίς να καταλάβει και ο ίδιος για ποιον λόγο συνέβη αυτό. Φαίνεται ότι νιώθει πράγματα γι' αυτή τη γυναίκα».

Η εμφάνιση του γιου της θα ανατρέψει την κατάσταση...

«Το μόνο που μπορώ να πω σε σχέση με αυτό είναι πως η Μαργαρίτα έχει ένα μυστικό το οποίο σίγουρα" θα κλονίσει βαθιά τον Άρη, θα δημιουργήσει μια τεράστια ρωγμή μέσα του. Είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά δεν ξέρω ακόμα ακριβώς πώς θα αντιδράσει», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved