«Υγεία πάνω απ’όλα»: Το κόκκινο κρέας και οι ημικρανίες
Media

«Υγεία πάνω απ’όλα»: Το κόκκινο κρέας και οι ημικρανίες

Τελικά να τρώμε ή να μην τρώμε κόκκινο κρέας; Πώς να διαλέγουμε το σωστό κρέας;

Ποιες είναι οι νέες οδηγίες και προειδοποιήσεις των επιστημόνων; Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 08:45, στην εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μαθαίνουμε όλες οι απαντήσεις γύρω από το υγιεινό κρέας.

Εκατοντάδες τεχνητές γεύσεις στο πιάτο μας.. Είναι ασφαλή τα τρόφιμα που περιέχουν τεχνητές γεύσεις; Πόσο διαφέρουν τα φυσικά και τεχνητά ενισχυτικά γεύσης στα τρόφιμα; Και φυσικά η yoga, η αγαπημένη μας άσκηση, δε λείπει και αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ». Σε αυτό το επεισόδιο κάνουμε yoga για τέλειο πρόσωπο και μαθαίνουμε ειδικές ασκήσεις για λαμπερό και υγιές δέρμα.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» βάζει stop στην ημικρανία. Ενημερωνόμαστε για τα λάθη που κάνουμε σε σχέση με τον πονοκέφαλο και μας ταλαιπωρούν καθώς και ποιά είναι τα σωστά παυσίπονα. Επιπλέον, η εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας ενημερώνει για τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού. Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε το βάρος μας με κεσεδάκια γιαούρτι;

Είναι κάτι που μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς και έχει αποτελέσει σίγουρα θέμα συζήτησης και αφορμή για πείραγμα μεταξύ συγγενών και φίλων.. Άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να φταρνιζόμαστε «διακριτικά» και άλλοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να «καταπιεζόμαστε». Τι λέει το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» γι’ αυτό;

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» έρχεται αυτό το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 08:45 στον ANT1 με πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα για την υγεία μας. Πάνω απ’ όλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved