Media

Έμεινε άφωνη η Τσιμτσιλή για τις απίστευτες αποκαλύψεις από τον Στέλιο Μάινα για το Νησί!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στο Happy Day ήταν ο Στέλιος Μάινας και μίλησε μεταξύ άλλων για το Νησί!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πρώτη φορά: «Για πρώτη φορά ο σεναριογράφος ήταν παρών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Γραφόταν η σκηνή, παιζόταν και ο Παπαδουλάκης έλεγε «αυτή η σκηνή δεν είναι καλά γραμμένη, κάτι δεν μου αρέσει, πήγαινε να την ξαναγράψεις». Πήγαινε το βράδυ η Μιρέλλα στο δωμάτιο και ξανάγραφε σκηνές για το επόμενο πρωί. Ξέρετε ποιο σενάριο παίξαμε; Το δωδέκατο! Δηλαδή, το σενάριο γράφτηκε 12 φορές».

Εκεί που έμεινε η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν όταν ο Στέλιος είπε: «Θα σας πω και ένα άλλο πρωτότυπο που δεν έχει ξαναγίνει. Εμείς στο Νησί είχαμε ένα live draft, ένα εργαστήριο που παράλληλα γινόταν μοντάζ -αυτό που λέμε πρόχειρο μοντάζ. Κάνουμε γύρισμα κι εκείνη την ώρα η προηγούμενη σκηνή που έχουμε γυρίσει μοντάρεται πρόχειρα για να τη δει ο σκηνοθέτης πριν τελειώσει η επόμενη σκηνή αν κολλάει με το επόμενο για να μπορεί να την ξαναγυρίσει την ίδια μέρα.».
Και η τελευταία αποκάλυψη που έκανε ήταν: «Μας βούλιαξε η βάρκα του Γιώργη, την πήραν τα κύματα τη βάρκα και μπήκαμε όλοι χειμώνα μέσα στο νερό και τραβάγαμε τη βάρκα να τη βγάλουμε από τα βράχια»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved