Μπρούσκο: Σατανικό σχέδιο για την εξόντωση του Σήφη
Media

Μπρούσκο: Σατανικό σχέδιο για την εξόντωση του Σήφη

Η Μελίνα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, με την επιστροφή της στην Κύπρο, μένει έκπληκτη με την κατάσταση στο σπίτι και δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει, ή να κλάψει με τις "κακές συνήθειες" του Αχιλλέα και των δυο μωρών.

Από την άλλη μεριά, ο Νεκτάριος ξαναφέρνει με το ζόρι τη Μαρίνα στο σπίτι των Ματθαίων και για μια ακόμα φορά έρχεται αντιμέτωπος με τον ανεξέλεγκτο θυμό της, τον οποίον τροφοδοτεί συνέχεια η Δήμητρα.

Στα Χανιά, ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο σχεδιάζουν ένα σατανικό σχέδιο για την εξόντωση του Σήφη και της Άλκηστης. Η Κωνσταντίνα με την επιστροφή της στην Κρήτη μαθαίνει για την ερωτική σχέση του Χαρίδημου με τη Γεσθημανή, γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να φύγει με τη Δάφνη στην Αθήνα.

Ο Αντρέας αποφασίζει να υποχωρήσει για μια ακόμα φορά απέναντι στην Αναστασία, αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια για τον Ματθαίο και την Αναστασία που για μια ακόμα φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια του άρρηκτου δεσμού που θα τους συνδέει για πάντα και δεν τους αφήνει να συνεχίσουν τις ζωές τους χωριστά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved