Media

Κρατερός Κατσούλης: Μιλά πρώτη φορά για το παρασκήνιο της αποχώρησης από το Έψιλον

Gossip-tv Team

«Δεν τηρήθηκαν κάποια πράγματα, σχεδόν όλα ... Σε όλα τα συμβόλαια πάντα, στην τελευταία παράγραφο γράφει τα εξής: “Οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει μεταξύ των συμβαλλομένων σε σχέση με την παρούσα σύμβαση, θα επιλύεται αποκλειστικά από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας”. Γι’ αυτό και είμαστε σε αυτή την κατάσταση» είπε και πρόσθεσε:

Ο Γρηγόρης ρώτησε τον ηθοποιό: «Το ότι είχατε κάποιες αψιμαχίες με τον σταθμό ή κάποιες διαφωνίες το άκουσα και πέρυσι. Ήταν πάντα στραβό το κλίμα εκεί για εσάς;», και απάντησε:
«Ναι, και υπήρχε πάντα η καλή διάθεση από την πλευρά μας να φτιάξει. Υπήρχαν πάντα ή κατ’ εξακολούθηση κάποιες επιβεβαιώσεις ότι θ’ αλλάξουν τα πράγματα, που όμως έμεναν στα λόγια. Εμείς είχαμε τέσσερα άτομα συντακτική ομάδα. Όταν έχεις συμφωνήσει κάποια πράγματα και αυτά δεν υπάρχουν, από ένα σημείο και μετά δεν γίνεται. Παλεύεις με άνισο τρόπο, χωρίς εργαλεία. Βεβαίως και συμβαίνει ένας σταθμός να μην μπορεί, λόγω κρίσης, να ανταπεξέλθει οικονομικά. Φωνάζει και λέει «παιδιά, αυτό κι αυτό, τι κάνουμε; Όλοι μαζί! Να τα βάλουμε κάτω να τα φτιάξουμε». Άμα υπάρχει καλή διάθεση και συνεννόηση, σχεδόν όλα γίνονται. Άμα εγώ τώρα σου πάρω από εδώ 3 κάμερες, 10 τεχνικούς, 5 φώτα και το γραφείο, πάλι θα το κάνεις εσύ γιατί θα βάλεις τα δυνατά σου, αλλά δε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με το αν είχες όλα αυτά που χρειάζεσαι».

Και ο παρουσιαστής τον ρώτησε: «Αφού και πέρυσι δεν ήσασταν ευχαριστημένοι, γιατί συνεχίσατε;». Ο Κρατερός δήλωσε:
«Έχουν γραφτεί οι συμφωνίες που κάναμε. Μα είναι δυνατόν, τα πάντα όλα λεπτομερώς. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια εκπομπή. Και δυστυχώς υπήρξαν πολλές, υπάρχουν ακόμα δηλαδή, και υποχρεωτικά θα πάμε σε μια νομική διαδικασία, υπάρχουν εκκρεμότητες, οικονομικές, τα πάντα. Δεν υπάρχει αιτιολογία από την άλλη πλευρά. Εμείς μάθαμε ότι σταματάει η εκπομπή από το σάιτ του Epsilon, δεν ήρθε να μας το πει κανένας. Ήμασταν πάντα σε επικοινωνία και σε προσπάθεια επικοινωνίας, αλλά δεν υπήρξε καμία. Ακόμα ετοιμάζαμε την επόμενη μέρα. Την Πέμπτη κόπηκε η εκπομπή και την Παρασκευή δεν υπήρχε η εκπομπή. Δεν προλάβαμε να πούμε γεια χαρά στους ανθρώπους. Είναι άνθρωποι που δουλεύαμε κάθε μέρα μαζί και δεν προλάβαμε να τους πούμε ούτε γεια. Την Πέμπτη που έγινε αυτό, μαζέψαμε τα πράγματά μας, τα βάλαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε.Από την πλευρά μας κάναμε τα αδύνατα δυνατά. Υπάρχουν πάντα κάποιοι όροι που μπορεί να διαφοροποιούν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα γιατί επειδή έχουν υπάρξει εξώδικα και από τη μία και από την άλλη πλευρά κι έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, δεν μπορώ να αναφερθώ στο περιεχόμενο των εξωδίκων, που θα το κάνω κάποια στιγμή, όταν τελειώσουν όλα αυτά».

Δείτε τι άλλο είπε για την αποχώρησή του με την Κατερίνα Καραβάτου στο Έψιλον;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved