«Ξαναδέστε τους»: Η ξαφνική αποχώρηση και το… γιατί
Media

«Ξαναδέστε τους»: Η ξαφνική αποχώρηση και το… γιατί

Ξαφνική αποχώρηση, ωστόσο, είχαμε και από το «Ξαναδέστε τους», με το κανάλι να αποφασίζει να πει «αντίο» στην Τζώρτζια Παναγή στα μέσα της σεζόν. 

Μάλιστα, τη θέση της πήρε ο Γιώργος Δάσκαλος. «Αυτό έχει να κάνει με την Τζώρτζια και το κανάλι. Είναι διαδικαστικό με τον Alpha. Όταν δοκιμάζεις κάτι νέο σαν εκπομπή, υπάρχει η περίπτωση να αντικαταστήσεις στην πορεία πρόσωπα. Περάσαμε πολύ ωραία με την Τζώρτζια, αυτό θα σου πω» τόνισε στο Secret ο Νίκος Μουτσινάς,

Όσο για τον... αντικαταστάτη της; «Ο Γιώργος ξέρει την εκπομπή, ξέρει εμένα και τη Μαρία, γνωρίζει περισσότερα πράγματα και έγινε εκ των έσω αλλαγή», τονίζει.

Τα νούμερα φέτος δεν είναι πολύ ανεβασμένα και το κανάλι ελπίζει σε σύντομη άνοδο. Πώς το αντιμετωπίζει αυτό εκείνος; «Είναι πολλοί παράγοντες. Είμαστε μια νέα ομάδα, ξεκινήσαμε δύο παλιοί με δύο νέους. Έχει αλλάξει η εποχή και μπορεί κάποια πράγματα να μη σου κολλάνε. Και ο κόσμος είναι αλλιώς με αυτά που περνάει. Δεν υπάρχει γενικά σταθερότητα. Σε όλα τα πράγματα. Είναι σαν να μας έχουν δώσει μια πέτρα στο κεφάλι. Προσπαθείς. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε γέλιο. Να σου πω κάτι; Αν δεν αποτύχεις, σημαίνει πως δεν έχεις προσπαθήσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved