Βανδή – Μακεδόνας: Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση αποκαλύπτουν…
Media

Βανδή – Μακεδόνας: Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση αποκαλύπτουν…

Για όλα όσα μας ετοιμάζουν στη δεύτερη αναμέτρηση του Rising Star, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μακεδόνας.

Δ.Β.: «Δεν έχω κάνει τίποτα διαφορετικό από ό,τι την πρώτη φορά. Έχω δώσει στους τραγουδιστές της ομάδας μου τραγούδια που θεωρώ ότι τους ταιριάζουν. Το μόνο διαφορετικό είναι ότι εγώ έχω αυτή τη φορά το πλεονέκτημα»

Κ.Μ.: «Στη δεύτερη αναμέτρηση, το πλεονέκτημα είναι στα χέρια της Δέσποινας, οπότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Αιιό την άλλη. υπάρχει λιγότερο άγχος διαχείρισης. Εμείς κάναμε την επιλογή των τραγουδιών, τα δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται και πάμε για το θετικότερο αποτέλεσμα! Πάντα στο τέλος ο κόσμος αποφασίζει»

Πέρα από το ταλέντο, η νίκη σε ένα τάλεντ σόου είναι και ζήτημα στρατηγικής;

Δ.Β.: «Αυτό που παίζει σίγουρα βασικό ρολό είναι τα τραγούδια και το συναίσθημα που προκαλούν κάθε φορά, κάθε παίκτης που τραγουδάει, μέσα από αυτά. Θεωρώ ότι ποτέ και κανένα ταλέντο δεν χάνεται»

Κ.Μ.: «Δεν έχω και καμιά τεράστια εμπειρία από τάλεντ σόου, μιας και είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος. Για μένα το ποιοι θα ξεχωρίσουν τελικά στις συνειδήσεις και στις καρδιές του κόσμου είναι κυρίως θέμα ταλέντου, δουλειάς και αυτού του πράγματος που τελείως αφηρημένα το λέμε «άστρο», αφού δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε πιο συγκεκριμένη λέξη για να το περιγράψουμε και μάλλον δεν χρειάζεται να βρούμε», λένε στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved