«9 μήνες»: Η Ελίζα δίνει τα κλειδιά του σπιτιού της στον Αντρέα…
Media

«9 μήνες»: Η Ελίζα δίνει τα κλειδιά του σπιτιού της στον Αντρέα…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 μήνες» η Κρίστη παραδέχεται στην Έλσα ότι είχαν δίκιο όταν της έλεγαν πως η Σύλβια είναι τρελή.

Το τηλεφώνημα στη Δάφνη από την Πρόνοια για την υιοθεσία του Οδυσσέα ταράζει τη Δάφνη που ζητάει από τον Αντρέα να πάνε μαζί. Η Μάρθα μιλάει αινιγματικά στον Πέτρο για το δικό της μέλλον, που μπορεί να βρει και την ίδια στη φυλακή. Ο Μάνος κάνει κράτηση για δύο σ’ ένα ακριβό εστιατόριο.

Ο Δημήτρης βλέπει καχύποπτα τον γάμο του Φοίβου με την Ελπίδα και τηλεφωνεί στη Δάφνη. Η Δάφνη και ο Αντρέας γίνονται και επίσημα γονείς του Οδυσσέα, με τον Αντρέα να νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Μάνος βρίσκεται σε ένα κατάστημα και βλέπει τη Σοφία. Η άσχημη όψη της, που μαρτυρά την κακή ψυχολογική της κατάσταση, τον σοκάρει. Η Μυρτώ πιέζει τον Στέφανο να βρεθούν. Εκείνος βρίσκει για μια ακόμα φορά δικαιολογία και φεύγει βιαστικά από το σπίτι, αφήνοντας την Έλσα βαθιά προβληματισμένη με τη συμπεριφορά του. Η Δάφνη και ο Αντρέας ετοιμάζονται να κάνουν έκπληξη στον Οδυσσέα έξω από το σχολείο του. Η Ηρώ πιέζει τον Άλκη να δώσει στον Διαμαντίδη έστω και ψεύτικα στοιχεία για την εμπλοκή της Άννας και της Μάρθας στο φόνο του Δημοσθένους, για να πάρει τη θέση που του αξίζει στην οργάνωση.

Η Κρίστη προβάρει τα τραγούδια της, όταν νιώθει έναν έντονο πόνο στο λαιμό της. Η Έλσα αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Στέφανο. Η Σοφία πηγαίνει στο νοσοκομείο να μαζέψει τα πράγματά της. Η αντιμετώπιση της Διευθύντριας την κάνει να νιώσει μεγάλη ντροπή και απογοήτευση. Ο Μάνος αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Σοφία. Στο μυαλό του όμως έρχονται οι εικόνες της μαζί με τον Χρήστο και τελικά μετανιώνει. Ο Οδυσσέας ζητάει από τη Δάφνη και τον Αντρέα να κάνουν οι τρεις τους ένα μεγάλο ταξίδι. Ο Άλκης προσπαθεί να προσεγγίζει φιλικά την Άννα για να του ανοιχτεί σχετικά με τη σχέση της με τον Δήμο. Εκείνη δείχνει έτοιμη να παρασυρθεί, αλλά η άφιξη της Κρίστης χαλάει τα σχέδια του Άλκη.

Η Εύα κανονίζει τη συνάντηση του Διαμαντίδη με τον Σερέτη. Ο Δημήτρης ενημερώνει τη Δάφνη για τον γάμο του Φοίβου με την Ελπίδα και της ζητάει να ανακρίνει κι εκείνη τη Μάρθα, ανεπίσημα. Η Κρίστη συμφωνεί με την πρόταση του Άλκη να παίρνει περισσότερες ώρες το παιδί, τώρα που το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο. Η Ελίζα δίνει τα κλειδιά του σπιτιού της στον Αντρέα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved