Καρυστινός για τον ρόλο του στη «Ραχούλα»: «Είναι σκληρό αυτό που θα συμβεί στον Άρη»
Media

Καρυστινός για τον ρόλο του στη «Ραχούλα»: «Είναι σκληρό αυτό που θα συμβεί στον Άρη»

Ο Αντώνης Καρυστινός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας» και για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στα νέα επεισόδια.

Έχοντας ήδη διανύσει κάποιους μήνες στον Αστέρα Ραχούλας, νιώθετε δικαιωμένος για την απόφαση που πήρατε να πρωταγωνιστήσετε στη σειρά;

Νιώθω χαρούμενος, περήφανος, δικαιωμένος και τυχερός, που κάποιοι ακόμη επενδύουν σε καλές δουλειές. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα έρθουν και άλλες τέτοιες στην τηλεόραση. Είναι μια προσεγμένη και μεγάλη παραγωγή, η οποία σέβεται και εμάς και τους τηλεθεατές.

Ο ήρωας που υποδύεστε, ο Άρης, εγκατέλειψε την Αθήνα για την επαρχία. Εσείς θα κάνατε κάτι ανάλογο;

Όχι. Νομίζω ότι αυτές οι αναφορές που κάνουμε είναι για να μπορέσει το αίσθημα του θεατή να φύγει από το αστικό περιβάλλον, που υποθετικά είναι πολιτισμένο αλλά στην ουσία είναι σκληρό, να ταξιδέψει λίγο και να ξεκουραστεί σε έναν χώρο πιο αυθόρμητο. Δεν είναι ένα κάλεσμα για να επιστρέψουμε στην επαρχία, γιατί εκεί δεν υπάρχουν κοινωνικές δομές ώστε να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Όλα πρέπει να ξαναρχίσουν για να μπορούν να λειτουργήσουν και να απασχολήσουν όλον αυτό τον κόσμο, ο οποίος πιθανώς, θα ασχοληθεί με τουριστικά ή αγροτικά επαγγέλματα. Εάν, βέβαια, υπήρχε σοβαρός λόγος, θα το έκανα. Για παράδειγμα, εάν αποφάσιζα με τη γυναίκα της ζωής μου να φύγουμε μαζί. Μόνο ρομαντικά θα μπορούσα να το κάνω. Βέβαια, ποτέ μη λες «ποτέ»!

Ο Άρης έχει μυστικά από το παρελθόν;

Ο Άρης είναι ένας καθαρός άνθρωπος, και αυτό το πληρώνει ακριβά. Η παρόρμηση του και η ανάγκη του να μιλήσει για το δίκαιο, να πει την αλήθεια γι' αυτό που βλέπει καινά ξεσκεπάσει τη βρομιά του αθλήματος τον έχουν παραγκωνίσει. Έτσι, είναι και στη ζωή του. Δεν κρύβει τίποτα. Μάλλον είναι αυτός που προκαλεί τις ρωγμές και σταματά τις σχέσεις και κάθε τρεις και λίγο αλλάζει δρόμο, επαγγελματικό ή ερωτικό...

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τη Μαργαρίτα;

Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που θα του συμβεί! Προσπαθώ να σκεφτώ μια αντιστοιχία στη δική μου ζωή για να λειτουργήσω ως ηθοποιός, αλλά αδυνατώ! Είναι κάτι πολύ σκληρό και σοβαρό, και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, πού μπορεί να τον βρούμε.

Θα σοκαριστεί, όταν μάθει την αλήθεια για τον Μάνο;

Αυτή είναι η δουλειά μας. Εμείς με λέξεις ορίζουμε το «σοκ», όμως πώς το δείχνεις Πώς θα το βιώσει αυτός; Τι θα πάθει; Θα σπάσει ένα πιάτο; Θα πετάξει ένα αυτοκίνητο σε ένα δέντρο; Θα πιει; Θα γίνει βίαιος.

Ο Άρης πώς θα αντιδράσει όταν μάθει για τη Λένα και τον Αγγελή;

Ο Άρης θέλει το καλύτερο για την κόρη του. Τη φαντάζεται στην Αμερική να σπουδάζει. Όμως, ως μπαμπάς που τη μεγαλώνει μόνος του υπερβάλλει. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει, γιατί ο Αγγελής είναι απαραίτητος στο ποδόσφαιρο και εκτιμά και εκείνον και τον πατέρα του. Οπότε μπορεί να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του.

Ο Σκυρογιάννης θα συνεχίσει να προκαλεί ίντριγκες;

Φαντάζομαι ότι μέχρι να λυθεί το θέμα του γηπέδου θα συνεχίσει να προκαλεί προβλήματα. Τα δύο χωριά έχουν έναν κοινό στόχο: να αποκτήσουν ένα γήπεδο. Ο Σκυρογιάννης το φαντάζεσαι σαν εμπορικό κέντρο και οι άλλοι να έχει γκαζόν και εξέδρες.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved