Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έμαθα κρητικά μέσα σε πέντε μέρες και ξεκίνησα γυρίσματα»
Media

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έμαθα κρητικά μέσα σε πέντε μέρες και ξεκίνησα γυρίσματα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έγινε πολύ αγαπητός μέσα από τον ρόλο του Μύρου. Πώς ήρθε η πρόταση;

«Για άλλα πήγαινα, άλλα προέκυψαν. Είχα πάει για ένα κάστινγκ στα «Δίδυμα Φεγγάρια». Εκείνη την περίοδο δούλευα σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Είχα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στο Instagram που έκανα ιππασία. Μου έστειλε ένα μήνυμα ο Ανδρέας Γεωργίου και με ρώτησε «κάνεις ιππασία;», του απάντησα «ναι». Και τότε μου λέει υπάρχει ένας ρόλος Κρητικού στο «Μπρούσκο» που κάνει ιππασία. Έμαθα κρητικά μέσα σε πέντε μέρες και ξεκίνησα γυρίσματα»

Το «πονείς πονώ» πώς προέκυψε;
«Μιλούσα με τη Βάνα Δημητρίου στο τηλέφωνο. Μου λέει «θα σε κλείσω τώρα γιατί έχω πονοκέφαλο». Τη ρώτησα «πονείς;», της είπα μια μαντινάδα και έτσι βγήκε η ατάκα. Ο ρόλος αρχικά ήταν για 15 επεισόδια και έτσι φθάσαμε μέχρι σήμερα. Το καλοκαίρι έμεινα 15 μέρες στα Σφακιά και έκανα ταχύρυθμα κρητικά»

Εχει γίνει σλόγκαν.
«Ναι, κατέβηκα στην Κρήτη την Πρωτοχρονιά και έγινε χαμός. Ο κόσμος έχει αγαπήσει τον ρόλο του Μύρου»

Ο Μύρος διεκδικεί δυναμικά τη Δάφνη αφού προηγουμένως την είχε απορρίψει λόγω του παρελθόντος της. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους;
«Στην Αθήνα πέφτει πολύ κυνηγητό, παρακολούθηση και κωμικές καταστάσεις. Ο Μύρος θα τα καταφέρει. Θα επιστρέψουν μαζί στην Κρήτη και θα κάνουν μια νέα αρχή...»

Ταίριαξε η χημεία του με την Εβελίνα στα γυρίσματα;
«Την Εβελίνα την ξέρω χρόνια, από το θέατρο. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που δουλεύουμε μαζί. Οταν έχεις μια τόσο έμπειρη ηθοποιό σου δίπλα σου, νιώθεις ασφάλεια. Και φυσικά μου έδωσε μεγάλη βοήθεια»

Αμηχανία στις ερωτικές σκηνές υπήρξε;
«Οχι γιατί είναι πολύ αστείες. Δεν κρατιόμαστε απ’ τα γέλια»

Σαν Νίκος πώς θέλει να τελειώσει η σχέση του Μύρου με τη Δάφνη;
«Είναι δύο απρόβλεπτοι χαρακτήρες και είναι απρόβλεπτη και η Βάνα Δημητρίου. Θέλω όμως να τελειώσουν μαζί και να έρθει και ένα παιδί. Το μικρό «Τζουτζουράκι», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved