Τι θα δούμε στο «The 2night show» αυτή την εβδομάδα;
Media

Τι θα δούμε στο «The 2night show» αυτή την εβδομάδα;

Tην Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 23.15, στο πλατό του The 2night Show έρχονται οι Μαριάννα Τουμασάτου, Ευθύμης Ζησάκης, Εύα Λάσκαρη και με σύνδεση Skype η Αννέτ Αρτάνι από τη Νέα Υόρκη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο The 2night Show τη Μαριάννα Τουμασάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά «Οι Συμμαθητές» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με αφοπλιστική ειλικρίνεια...

Κάνει μιμήσεις, παίζει και τραγουδάει ζωντανά με την κιθάρα του στο πλατό του The2night Show. Ο ταλαντούχος Ευθύμης Ζησάκης συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κοντά μας το μοντέλο και ηθοποιός Εύα Λάσκαρη, σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες και τις αλλαγές που έφερε η γέννηση του παιδιού της.

Με σύνδεση Skype από τη Νέα Υόρκη, η Αννέτ Αρτάνι. Μας μιλάει για τη ζωή της στην Αμερική, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και μας συστήνει τον 15 μηνών γιο της.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 23.15, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος σχολιάζει με το δικό της τρόπο τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Κοντά μας και ο Αναστάσιος Μεγαλομυστάκας, ο νεότερος βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Εκλέχτηκε στις Σέρρες με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την Ένωση Κεντρώων.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται στο πλατό τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «Το όνομά του είναι Μελέτης». Η συνέχεια άκρως απολαυστική...

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 23:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved