Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είμαι χαρούμενος που είμαστε πρώτοι»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είμαι χαρούμενος που είμαστε πρώτοι»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο μόνος που συνέχισε στο ΣΚ με τη Μαρία Μπεκατώρου και φέτος. Γιατί, πιστεύει, έμεινε;

«Η εκπομπή έχει περάσει από πολλά κύματα και αλλαγές μέχρι να πάρει την τωρινή της μορφή είναι η αλήθεια. Με τη Μαρία ήταν η πρώτη μας συνεργασία, αλλά «δέσαμε» πολύ γρήγορα, φαντάζομαι αυτός ήταν ο λόγος που συνεχίζουμε ακόμα και τώρα. Έχουμε τηλεοπτική χημεία και πλέον έχουμε έρθει και πολύ κοντά. Για τα υπόλοιπα να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Προγράμματος!» τόνισε στο Καρφί.

-Κοιτάς τα νούμερα και πόσο σε επηρεάζουν;

«Φυσικά και τα κοιτάω. Όλοι μας στην τηλεόραση τα κοιτάμε και όποιος πει το αντίθετο θα πει ψέματα, αφού από αυτά -δυστυχώς- κρίνεται η τύχη της δουλειάς μας. Τα νούμερα δίνουν μια εικόνα, αλλά δεν λέγε πάντα την αλήθεια. Είμαι χαρούμενος που είμαστε πρώτοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τα νούμερα κρύβουν παγίδες και άλλα «νούμερα» επίσης.»

-Στην αρχή δεν ξεκινήσατε καλά, τι πιστεύεις ότι έφταιγε;

«Η μετακίνηση μας το μεσημέρι έδειξε πολύ γρήγορα ότι ο κόσμος δεν θέλει να δει μια τέτοια εκπομπή, τέτοια ώρα, έχει συνηθίσει σε άλλα προγράμματα, ξένες σειρές, ταινίες κλπ. Αυτό αποδεικνύεται κοιτώντας και μόνο τα ποσοστά τηλεθέαση$, αφού η ίδια εκπομπή τα διπλασίασε σχεδόν, μόνο με τη μεταφορά της στη φυσική της ώρα το πρωί. Ευτυχώς, στον ΑΝΤΕΝΝΑ τα αντανακλαστικά λειτούργησαν πάρα πολύ γρήγορα.»

- Πώς είναι σχέση σου με τη Μαρία;

«Μετά από τόσους μήνες, τόσες εκπομπές και τόσες στιγμές, την αισθάνομαι σαν τη -λίγο-μεγαλύτερη μου αδερφή. Μιλάμε για τα πάντα, όχι μόνο για τα επαγγελματικά μας και είναι πολλά πια αυτά που μας ενώνουν. Τη θαυμάζω και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες αλλά και τη σπάνια σχέση που έχει με τον άντρα της.»

- Με τον Ουγγαρέζο και τον Νέζο έχετε δέσει;

«Νομίζω ότι τηλεοπτικά έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και έχει μάθει ο ένας τον ρυθμό του άλλου. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, αυτό θα γίνεται ολοένα και καλύτερο. Αν η εκπομπή ήταν καθημερινή, αυτό θα ήταν πολύ ευκολότερο και ταχύτερο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved