Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Θέλω να κάνω δική μου εκπομπή»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Θέλω να κάνω δική μου εκπομπή»

Μπορεί να τον βλέπουμε σε δεύτερο ρόλο, ωστόσο, δεν κρύβει ότι θέλει ν’ αναλάβει τα ινία εκπομπής. 

θα ήθελες να κανείς κάτι μόνος μελλοντικά στην τηλεόραση;

«Φυσικά. Απολαμβάνω τον ρόλο του δεύτε-ρου ή τρίτου βιολιού, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι παραπάνω αν νιώσω ότι μπορώ να το κάνω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. 'Εχω πάντως ήδη κάτι στο μυαλό μου»

Ξεκίνησες ως αθλητικογράφοι. Σου ταιριάξει περισσότερο η ψυχαγωγία;

«Αθλητικά θα παρακολουθώ πάντα, αλλά κάποια στιγμή, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αισθάνθηκα ότι οι ορίζοντες στενεύουν και τα περιθώρια ανέλιξης είναι μικρότερα. Έκανα χρόνια εκπομπές, δελτία ειδήσεων, περιγραφές στο Eurosport και όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία δοκίμασα κάτι άλλο, το οποίο έχει ευρύτερους ορίζοντες. Υπάρχει ψυχαγωγία και ...ψυχαγωγία”

Στάθηκε εμπόδιο το όνομα σου; Αισθάνθηκες πως έπρεπε να αποδεικνύεις ότι αξίζεις κάθε φορά στις συνεργασίες σου μέχρι τώρα;

«Εμπόδιο στάθηκε 2-3 φορές μόνο, στις περισσότερες περιπτώσεις αντιμετωπίζεται θετικά. Ωστόσο η προκατάληψη του «τι ανάγκη έχεις εσύ» και το ότι «σε όλες τις δουλειές σε πήραν επειδή είσαι ο γιος ή ο εγγονός του τάδε» υπάρχει και θα υπάρχει πάντα»

'Εχεις πει ότι κάποιοι ακόμα και στα social media σε κρίνουν αρνητικά. Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό;

«Αυτό που σου έλεγα πιο πάνω. Στην αρχή έμπαινα στη διαδικασία να απαντάω, ειδικά στα τρολς του twitter. Μετά κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα, γιατί εγώ ξέρω ποιος είμαι και πόσο έχω δουλέψει αυτά τα 20 χρόνια που είμαι στο χώρο των ΜΜΕ. Τους χρωστάω πάρα πολλά, αλλά όσα κάνω εδώ και πολλά χρόνια πλέον είναι αποκλειστικά και μόνο δικά μου» εξήγησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved