Media

Ένταση στο Πρωινό για ΛΕΠA-Ζώζα Μεταξά: «Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό;»

Gossip-tv Team

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου η καλεσμένη του Ζώζα Μεταξά μιλά για τον Λευτέρη Πανταζή και αποκαλύπτει πως δεν μιλούν πια!

«Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό;» αρχικά ειπώθηκε και η Σάσα ανέφερε: «Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Δεν έχουν σπίτι να τα συζητήσουν;»

Και η Φαίη Σκορδά πήρε θέση: «Το να βλέπουμε τόσο καιρό τον Πανταζή και να λέει πόσο πολύ βοήθησε και οικονομικά, μια γυναίκα που είχε ένα θέμα υγείας, εκείνο δεν σε ενοχλεί; Ξεκατινιάζεται αυτή η γυναίκα που βγήκε μια φορά στα 10 χρόνια; Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική. Πάντα είμαι υπέρ των γυναικών. Όλο αυτό που βλέπω, μου κάνει πολύ διαφορετικό σαν εικόνα από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Χρόνια το λέει αυτό ο Λευτέρης και πάντα λέμε μπράβο γιατί είναι πολύ ωραίο και ανθρώπινο».

Ο δε Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι η Ζώζα Μεταξά μέχρι πριν μερικούς μήνες έμενε σε σπίτι του τραγουδιστή μιας και δεν εργαζόταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του. Και σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ αν ήμουν άντρας και είχα μια οικονομική άνεση, που προφανώς έχει μεγαλύτερη, θα ήμουν large. Όταν κλείνουν οι πόρτες ενός σπιτιού δεν ξέρουμε ποτέ τι συμβαίνει και πολλές φορές θέλουμε να προστατεύσουμε και κάτι. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις και να κουνήσεις το δάχτυλο. Απλώς μπορείς να πεις αν μια στάση δημόσια είναι ωραία, ευπρεπής ή όχι. Απλώς λέω ότι σε ένα γενικότερο πλαίσιο, εγώ αν ήμουν άντρας και είχα μια οικονομική άνεση, και μια γυναίκα έχει περάσει και ένα ζόρι, εγώ θεωρώ ότι θα ήμουν εκεί δίπλα και ας μην ήταν γυναίκα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved