«Μοιραία έλξη»: Νέα τουρκική καθημερινή σειρά στον ΑΝΤ1
Media

«Μοιραία έλξη»: Νέα τουρκική καθημερινή σειρά στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με νέα τουρκική σειρά.

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου με διπλόεπεισόδιο και καθημερινά στις 16:30 στον ΑΝΤ1. Πάθος, έρωτας, ίντριγκα, μυστήριο και δράμα «μπερδεύονται» σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης και εκδίκησης που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει!

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία νέα τηλεοπτική πρόταση για τη σεζόν, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και καθημερινά στις 16:30, που υπόσχεται να μας καθηλώσει! Η σειρά «Μοιραία έλξη» που έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό STAR TV τον περασμένο Νοέμβριο, σημειώνει καθημερινά ρεκόρ τηλεθέασης, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τα social media να χτυπούν κόκκινο.

Πρωταγωνιστές της σειράς, δύο super star της Τουρκίας αλλά και ήδη γνωστοί και αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, ο Kıvanç Tatlıtuğ (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, AΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ) και η Tuba Büyüküstün (ASI), ενώνουν τις δυνάμεις τους και η συνέχεια είναι εκρηκτική.

Δραματική - Αισθηματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2016

ΣKHNOΘΕΣΙΑ: Ali Bilgin

ΠAIZOYN: Kıvanç Tatlıtuğ (Τζεσούρ), Tuba Büyüküstün (Σουχάν), Tamer Levent (Ταχσίν Κορλουντάγ), Erkan Avcı (Κορχάν), Serkan Altunorak (Μπουλέντ), Sezin Akbaşoğulları (Τζαχιντέ)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved