Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου «καρφώνει» Πάνο και Τσάνκ: «Ύπουλος και διπρόσωπος»
Media

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου «καρφώνει» Πάνο και Τσάνκ: «Ύπουλος και διπρόσωπος»

Για την κόντρα στην ομάδα των «Μαχητών» με τον Πάνο Αργιανίδη και γιατί πιστεύει πως ο ίδιος έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων στο Διαδίκτυο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελισάβετ Δοβλιατίδου;

«Οσο ήμουν στο παιχνίδι τον εκτιμούσα. Όποτε συζητούσαμε ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα. Αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Πλέον πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος ύπουλος και διπρόσωπος. Όσο ήμουν στο παιχνίδι δεν τον είχα καταλάβει, αλλά τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για τον χαρακτήρα του. Με έχει απογοητεύσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω, γιατί του έκανα μεγάλη χάρη που έφυγα!».

Εχει ψυχολογήσει τον Ορέστη Τσάνγκ, για τον οποίο είχε εκφραστεί αρνητικά στα social media και ο σύντροφος της;

«Για να είναι φίλοι με τον Πάνο, πρέπει να έχει και αυτός τη στρατηγική του. Τελικά μάλλον ο Πάνος και ο Ορέστης ενδιαφέρονται περισσότερος από όλους για το χρηματικό έπαθλο».

Θεωρεί ότι γίνονται ίντριγκες στην ομάδα των Μαχητών;

«Υπάρχουν ίντριγκες. Προσωπικά εγώ ήμουν καλή με όλους. Τελικά, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμασταν και τόσο ενωμένη ομάδα».

Όσο για το ποιον θεωρεί φαβορί για τη νίκη;

«Δεν ξέρω. Βλέπω ότι η ομάδα των «Διασήμων» είναι πιο ενωμένη. Δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα, κάνουν περισσότερο χαβαλέ, το ζουν περισσότερο. Δεν ξέρω αν είναι φαβορί, αλλά έχω τρελή συμπάθεια στον Βο. Φαίνεται ότι έχει πάει εκεί και το διασκεδάζει. Σίγουρα κάποιοι άλλοι, για παράδειγμα οι γυμναστές θέλουν να δείξουν ότι τα καταφέρνουν γιατί έχουν κι έναν επαγγελματικό εγωισμό. Είναι αυτή η δουλειά τους, Σκέφτονται ότι αν δεν πάνε καλά, θα γίνουν ρεζίλι», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved