Μοιραία Έλξη: Η επεισοδιακή πρώτη γνωριμία και οι ίντριγκες
Media

Μοιραία Έλξη: Η επεισοδιακή πρώτη γνωριμία και οι ίντριγκες

Με ένα διπλό επεισόδιο κάνει πρεμιέρα σήμερα η νέα σειρά του ANT1, Μοιραία Έλξη.

Ο Τζεσούρ οδηγεί σε έναν επαρχιακό δρόμο όταν ξαφνικά μια κοπέλα εμφανίζεται πάνω σ’ ένα άλογο που τρέχει ανεξέλεγκτο προς το γκρεμό. Ο Τζεσούρ τρέχει με το αυτοκίνητό του παράλληλα με το άλογο, προσπαθώντας να βοηθήσει την κοπέλα. Λίγο προτού φτάσει στο γκρεμό, το άλογο στρίβει μαζί με το αυτοκίνητο και ο Τζεσούρ πηδά πάνω του, πέφτοντας στο έδαφος μαζί της. Έτσι, ο Τζεσούρ και η Σουχάν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά.

Η Σουχάν προσκαλεί τον Τζεσούρ στο σπίτι της για να τον ευχαριστήσει που της έσωσε τη ζωή. Εκείνος τότε ανακαλύπτει ότι η Σουχάν είναι κόρη του Ταχσίν Κορλουντάγ, του ανθρώπου που ευθύνεται για την οικογενειακή του δυστυχία. Πίσω από το παραλίγο μοιραίο ατύχημα της Σουχάν, κρύβεται η νύφη της, η Τζαχιντέ, η οποία παρακολούθησε με τα κιάλια της ολόκληρο το συμβάν.

Ο Τζεσούρ , αφού επισκευάζει το αυτοκίνητό του και φροντίζει το πληγωμένο άλογο της Σουχάν, αποφασίζει να το πάρει στη φάρμα του μέχρι να γίνει καλά. Όταν ο Ταχσίν Κορλουντάγ επιστρέφει από ένα επαγγελματικό ταξίδι και μαθαίνει από τον γιο του, τον Κορχάν, ότι πούλησε ένα άγονο κτήμα δίπλα στη φάρμα τους, γίνεται έξαλλος. Ο αγοραστής δεν είναι άλλος από τον Τζεσούρ, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Ταχσίν Κορλουντάγ...

Σε μια συζήτηση με τον Κορχάν και τον Μπουλέντ, η Τζαχιντέ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή του ατυχήματος της Σουχάν και την παρέμβαση του Τζεσούρ, σαν να βρισκόταν εκεί. Η Σουχάν σκέφτεται συνεχώς τον Τζεσούρ και αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Εκείνος λείπει, όμως βρίσκει εκεί το άλογό της πληγωμένο. Επιστρέφοντας, ο Τζεσούρ της λέει ψέματα για τον τραυματισμό του αλόγου κι εκείνη γίνεται έξαλλη.

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ απολύει τον Κεμάλ, τον ιπποκόμο και μνηστήρα της Σιρίν, κατηγορώντας τον για το ατύχημα της Σουχάν. Εκείνος πηγαίνει στον Τζεσούρ, ο οποίος του δείχνει το αγκαθωτό σύρμα που βρήκε κάτω από τη σέλλα του αλόγου και του λέει ότι κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τη Σουχάν. Ο Τζεσούρ προσλαμβάνει τον Κεμάλ, προκειμένου να παίρνει πληροφορίες για την οικογένεια των Κορλουντάγ. Στο μεταξύ, ο Ταχσίν Κορλουντάγ προσπαθεί να ακυρώσει την αγορά του κτήματος από τον Τζεσούρ, αλλά ο δικηγόρος του τού λέει ότι αυτό είναι αδύνατο, καθώς η αγοραπωλησία ήταν απόλυτα νόμιμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved