Μοιραία Έλξη: Το μίσος φουντώνει κάθε μέρα που περνάει
Media

Μοιραία Έλξη: Το μίσος φουντώνει κάθε μέρα που περνάει

Η Τζαχιντέ επισκέπτεται τη Χούλια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μοιραία Έλξη και -καθώς αντιλαμβάνεται ότι είχε περάσει τη νύχτα με κάποιον άντρα- γίνεται έξαλλη μαζί της.

Αποφασίζει να την ελέγχει πλέον συνεχώς, τοποθετώντας κάμερες στο σπίτι και κάνοντας βιντεοκλήσεις. Καθώς η Τζαχιντέ βρίσκεται συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι, ο Κορχάν αρχίζει να την υποψιάζεται.

Ο Κεμάλ δείχνει το σπασμένο μπουκάλι με το αίμα στον Τζεσούρ, ο οποίος προσπαθεί να ερευνήσει το θέμα. Όταν όμως η Σιρίν μιλά στη Σουχάν για το σπασμένο μπουκάλι, η Τζαχιντέ κρυφακούει και αργότερα βρίσκει το μπουκάλι και καθαρίζει το αίμα, προκειμένου να προστατεύσει τον Μπουλέντ.

Κάθε μέρα που περνά στο σπίτι των Κορλουντάγ, ο Τζεσούρ νιώθει το μίσος να φουντώνει μέσα του όλο και περισσότερο βλέποντας τα κειμήλια της οικογένειάς του κρεμασμένα στους τοίχους και ακούγοντας τον Ταχσίν να μιλά για τη ζωή του, η οποία στην ουσία είναι η ζωή που έκλεψε από τον πατέρα τού Τζεσούρ.

Η Μιχριμπάν, η μητέρα του Μπουλέντ, δέχεται ένα δώρο σε ένα κουτί με την κάρτα του Ταχσίν Κορλουντάγ. Όμως, αυτό το κουτί κρύβει μια δυσαρεστη έκπληξη που θα την εξαγριώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved