Μοιραία Έλξη: Η Σουχάν μαθαίνει την ιστορία του Τζεσούρ
Media

Μοιραία Έλξη: Η Σουχάν μαθαίνει την ιστορία του Τζεσούρ

Στην Κωνσταντινούπολη, η Σουχάν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μοιραία Έλξη, πληροφορείται από τη Μπανού την ιστορία της οικογένειας του Τζεσούρ, για το θάνατο του πατέρα του και την ασθένεια της μητέρας του.

Στο νοσοκομείο, η Τζαχιντέ προσπαθεί να πείσει τον γιατρό να μην αποκαλύψει στην οικογένειά της ότι δεν είναι έγκυος, λέγοντάς του ότι έχει βρει μια παρένθετη μητέρα. Καθώς ο γιατρός της λέει ότι δεν μπορεί να πει ψέματα, εκείνη τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα χρέη που έχει δημιουργήσει από τον τζόγο.

Στο μεταξύ, ο Κορχάν κάνει επανάκληση του τελευταίου αριθμού που κάλεσε από το τηλέφωνό της η Τζαχιντέ και μιλά με τη Χούλια, η οποία προσποιείται ότι είναι η νοσοκόμα της Τζαχιντέ. Ο Τζεσούρ πηγαίνει με τη Σουχάν σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Στη διάρκεια του δείπνου, η Σουχάν μιλά για την παιδική της ηλικία, τις αναμνήσεις και τους γονείς της.

Όταν πηγαίνουν στο σπίτι της Σουχάν, ο Τζεσούρ βλέπει ένα πορτραίτο του παππού και της γιαγιάς της Σουχάν, κι εκείνη του αφηγείται την ιστορία τους και πώς πέθαναν. Στην ουσία, πρόκειται για την ιστορία του παππού και της γιαγιάς του Τζεσούρ. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ βρίσκει τον Κορχάν μεθυσμένο και τσακώνεται μαζί του. Ο γιος του λέει ότι γνωρίζει ποια είναι πραγματικά η οικογένειά του και ότι η ιστορία με τους πίνακες και την πυρκαγιά είναι ψεύτικη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved