Μπρούσκο: Η Αναστασία μαθαίνει την εγκυμοσύνη της Στέλλας και…
Media

Μπρούσκο: Η Αναστασία μαθαίνει την εγκυμοσύνη της Στέλλας και…

Το πάρτι για τα γενέθλια της Βασιλικής, στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, συνεχίζεται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, με διάφορα ευτράπελα.

Ενώ στα Χανιά ο Μηνάς περνάει μαύρες ώρες, αφού έχει πιστέψει το παραμύθι για τον Κύπριο εφοπλιστή που έχει κερδίσει την καρδιά της Βασιλικής. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος παραμονεύει με σκοπό να αρπάξει τη μικρή Αγάπη, χρησιμοποιώντας τη Δανάη, η οποία αγνοώντας την πραγματική του ταυτότητα, είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Ο Ματθαίος, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της Στέλλας, αφήνοντάς την καταρρακωμένη και παράλληλα αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Αναστασία ότι η Στέλλα είναι έγκυος. Η Δήμητρα επιτίθεται στην Χρυσάνθη, αλλά δεν θα αργήσει να πάρει την απάντηση που της αξίζει, ενώ η Μαρίνα, έχοντας αρχίσει την αποκατάσταση για να καταφέρει να περπατήσει και πάλι, ασφυκτιά δίπλα στη μάνα της και θέλει να γνωριστεί καλύτερα με την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ ο Διαμαντής, παθαίνει ένα επεισόδιο και μεταφέρεται επειγόντως από τη Ρενάτα, στο νοσοκομείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved