Media

Survivor: Η άγνωστη ζωή της Ελένης Δάρρα που αποχώρησε από το παιχνίδι! (φωτό)

Gossip-tv Team

Η Ελένη Δάρρα από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται εκτός Survivor και η αλήθεια είναι πως δεν αποτέλεσε έκπληξη η αποχώρησή της αφού είχε τεθεί ξανά σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της. Διαβάστε λοιπόν κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της που λίγοι γνωρίζουν. 

Η Ελένη λοιπόν, η οποία το βράδυ της αποχώρησής της δήλωσε λίγο πριν φύγει από το Survivor «Eίχα διαίσθηση και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Είναι επιλογή του κόσμου και θα τη σεβαστώ. Από τη μία είναι η ανάγκη μου να επιστρέψω στην κόρη μου και από την μια από την άλλη ήθελα να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα. Χαίρομαι όμως που η εμπειρία μου κλείνει με την ομάδα ενωμένη, χορτάτη, και χαμογελαστή» είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Νέας Ελβετίας της Θεσσαλονίκης στο άθλημα της χειροσφαίρισης ενώ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος με τη φανέλα της Ορμής -Λουξ όπου συμμετείχε και στο Champions League. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα προπονητική χειροσφαίρισης και εν ενεργεία φοιτήτρια στο Ε.Α.Π. μεταπτυχιακό τμήμα (Διαχείριση γήρανσης και αντιμετώπιση χρονίων νοσημάτων). Έχει εργαστεί ως προπονήτρια χειροσφαίρισης (καλοκαιρινά camp του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου) και προπονήτρια υποδομών στην ομάδα της Ορμής. Είναι πιστοποιημένη pilates instructor ενώ συγχρόνως διδάσκει μαθήματα μιας από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες fitness με ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων.(Body Pump, Body Balance, Body Vive, TRX, BOSU, Aerobic, κλπ). Έχει συνεργαστεί με πολλά γυμναστήρια στην Πάτρα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε ιδιοκτήτες, συναδέλφους και ασκούμενους.
Επίσης εργάζεται ως personal trainer με προτεραιότητα στους ασκούμενους που χρήζουν επανένταξης και λειτουργικής αποκατάστασης. Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα. Φυσικά τώρα έχει επιστρέψει ήδη στην οικογένειά της και σίγουρα το πρώτο πράγμα που έκανε με το που βρέθηκε σπίτι ήταν να πάρει μία μεγάλη αγκαλιά την 3,5 χρονών κόρη της. Δείτε φωτογραφίες της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved