«Δεν ήμουν από τα αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης»
Media

«Δεν ήμουν από τα αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης»

Μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του παλιού καλού κινηματογράφου μιλά σε συνέντευξη της και αποκαλύπτει τον λόγο που την βλέπουμε στην τηλεόραση.

Αναπολείτε το παρελθόν;
«Όχι, δεν είμαι της αναπόλησης, δεν θέλω να βλέπω ελληνικές ταινίες, βλέπω και τις αλλαγές... (γέλια) και δεν θέλω, Δεν μπορώ να ηώ ότι ο χρόνος μου έχει φερθεί άσχημα, δεν στερήθηκα πράγματα, είμαι χορτασμένος άνθρωπος. Άνθρωποι που δεν έχουν στερηθεί πράγματα, έχουν χορτάσει, έχουν ζήσει, είναι πιο γενναιόδωροι με τους νεότερους, γιατί δεν έχουν τα συμπλέγματα και τις ελλείψεις που πολλές φορές δεν είναι υγιές. Είναι καλύτερο να έχεις ζήσει τη ζωή σου και να έχεις κάνει τα λάθη σου. Δεν έχω απωθημένα», λέει η Τέτη Σχοινάκη στο Λοιπόν.

Στην τηλεόραση δεν σας έχουμε δει...
«Η τηλεόραση δεν μου είχε ποτέ ιδιαίτερη αδυναμία, εκτός από το ξεκίνημα μου. Δεν ξέρω γιατί, δεν την κυνήγησα, γιατί δεν κυνηγώ γενικά, αλλά ούτε κι εκείνη με κυνήγησε. Δεν ήμουν από τα αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης, μπορεί να ήταν συμπτωματικό, είναι και θέμα τύχης. Δεν μου συνέβη να ήμουν σ' ένα σίριαλ, να αφήσει μια εποχή, το ένα να φέρει το άλλο και ξαφνικά να είμαι πάντα μέσα στην τηλεόραση, είναι κάτι που δεν μου συνέβη. Δεν ήμουν στις «παρέες» ούτε οι φίλοι μου είναι από τη δουλειά, κάνω αυτά τα λάθη και τα έχω πληρώσει», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved