Γυρίσματα Survivor κάτω από τη… μύτη μας! Οι αγώνες στη Μεσσήνη και ο ρόλος της Βίκυς Σταυροπούλου!
Media

Γυρίσματα Survivor κάτω από τη… μύτη μας! Οι αγώνες στη Μεσσήνη και ο ρόλος της Βίκυς Σταυροπούλου!

Πώς θα σας φαινόταν αν γίνονταν γυρίσματα του Survivor, όχι σε κάποιο εξωτικό προορισμό όπως ο Άγιος Δομίνικος αλλά στη δική μας, πανέμορφη Μεσσήνη;

Οι Νορβηγοί πάντως το σκέφτηκαν πολύ καλά, διαπίστωσαν πόσο όμορφα είναι τα δικά μας μέρη και έτσι έκαναν γυρίσματα σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με το Θέμα, το τηλεπαιχνίδι “Mesternes Mester” (“Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών”) στη νορβηγική τηλεόραση, έχει εξ ολοκλήρου γυριστεί στη Μεσσηνία και έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού σε μεγάλο μέρος της Σκανδιναβίας, αποσπώντας ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν και το 70%. Ο μεγάλος τελικός μάλιστα που θα προβληθεί το επόμενο Σάββατο, έχει γυριστεί στην Αρχαία Μεσσήνη. Άλλα γυρίσματα έγιναν σε διάφορα άλλα μέρη όπως η Καλαμάτα, η Βέργα, η Μάνη, η Πύλος, η πανέμορφη παραλία Βοϊδοκοιλιά και η Μεθώνη που ενθουσίασαν τους Νορβηγούς παραγωγούς και σίγουρα θα ξετρελάνουν τους τηλεθεατές στη σκανδιναβική χώρα, κάτι που μεταφράζεται σε καλή τουριστική εισροή στη χώρα μας από τους Νορβηγούς.
Όπως αναφέρεται και σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Dagbladet” «η εκπομπή, που πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Μονακό, φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις από την Καλαμάτα». Όσο για τον ρόλο της Βίκυς Σταυροπούλου σε όλο αυτό, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η παραγωγή φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο ξενοδοχειακό συγκρότημα της ηθοποιού στη Σάνταβα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved