«Έλα στη θέση μου»: Ποιος θα μάθει το φρικτό μυστικό του Μίμη;
Media

«Έλα στη θέση μου»: Ποιος θα μάθει το φρικτό μυστικό του Μίμη;

Εκβιασμοί, μυστικά στο φως και καβγάδες στα νέα επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Η Βαρβάρα αναγκάζεται να δώσει πίσω το κλειδί της θυρίδας στη Φαίη, ενώ η βόλτα του Αχιλλέα με τον Βλάση παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή. Η κουβέντα που θα ανοίξει ο Λεωνίδας στην Αιμιλία σε σχέση με τον πατέρα του Δαμιανού θα της κινήσει την περιέργεια και η ανάγκη του Μίμη για δανεικά θα βάλει τον Βλάση σε υποψίες. Θα αποκαλύψει ο Μίμης στον Βλάση την αλήθεια για τον εκβιασμό που δέχεται; Με ποιο τρόπο θα σταματήσει η Βαρβάρα τα σχέδια της Φαίης; Τι δουλειά έχουν στον αμπελώνα η Σύλβια και ο Δαμιανός; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει η Σύλβια στην πρόταση γάμου που της κάνει ο Ζούβας;

Ο Αχιλλέας ζηλεύει τον Βλάση, αλλά μια συζήτηση που έχει με την Μιράντα, τον βοηθάει να δει καλύτερα τα πράγματα. Ο Λεωνίδας αγχώνεται όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός και δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τους κρυμμένους φακέλους του Πανίκου και να έχει ενδοιασμούς. Η Σύλβια προετοιμάζει τον Ζούβα για γαμπρό, ενώ ο Μίμης στριμώχνεται για τα καλά από τον Βλάση και την Ισμήνη. Ο Δαμιανός βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με τον Αγγέλου να τον έχει στο χέρι.

Ο Βλάσης και ο Αχιλλέας είναι έξαλλοι με τον Δαμιανό. Ο Αγγέλου προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι στην εταιρεία και τους βρίσκει όλους απέναντί του. Η Σύλβια ολοκληρώνει την προετοιμασία του Ζούβα για τη γνωριμία του με την Αιμιλία. Στην ταβέρνα συνειδητοποιούν ότι ο μικρός Νότης είναι θύμα μπούλινγκ και θέλουν να τον βοηθήσουν. Η Βαρβάρα εκμεταλλεύεται τη δύσκολη στιγμή του Δαμιανού για να τον πλησιάσει και οι εκβιαστές επιστρέφουν στον Μίμη με μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ο Μίμης, αφού εκμυστηρεύεται στη Μιράντα το φριχτό μυστικό του, δέχεται πιέσεις από τη δεύτερη να αποκαλύψει την αλήθεια στην Ισμήνη. Ο Δαμιανός αφού φεύγει κακήν κακώς από την εταιρία, δέχεται την επίσκεψη της Βαρβάρας και της Αιμιλίας και καταφέρνει να παίξει θέατρο και στις δύο. Τα δύο ζευγάρια, μετά από μια έντονη κουβέντα της Φαίης και της Ρενάτας, περνούν κρίση και επαναπροσδιορίζονται. Ο Μίμης καλεί την Ισμήνη για τη μεγάλη αποκάλυψη, ενώ ο Φώτης προσπαθεί να περιθάλψει την Έλλη, η οποία νιώθει άσχημα από την καλοσύνη που της δείχνει η οικογένεια Προκοπίου. Η Σύλβια πλησιάζει στη μεγάλη στιγμή της με τον Μάκη, ενώ ο Ηλίας προσπαθεί να μάθει γι’ αυτόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved