Survivor: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκαλύπτει τα πάντα για τις συνθήκες υγιεινής
Media

Survivor: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκαλύπτει τα πάντα για τις συνθήκες υγιεινής

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που αποχώρησε από το survivor συγκλονίζει λίγες μέρες μετά την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωση με την αφήγησή της .

«Συμμετείχα στο Survivor γιατί μου έλειπε η αδρεναλίνη. Αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν περιορισμένη σε μια αμμουδιά και σε μια περιοχή όπου το μόνο που θα μπορούσα να φάω θα ήταν καρύδες» είπε και πρόσθεσε στην εφημερίδα Espresso: «Ύστερα από κάποιες ημέρες οι καρύδες προκαλούν διάρροια. Από την αφαγία καθόμουν και δεν μιλούσα. Μάζευα δυνάμεις. Αν με ρωτούσες, όμως θα ξαναπήγαινα στο Survivor. Ξέρεις γιατί; Για να δώσω ένα μάθημα σε κάποιους παίκτες. Γιατί θέλω να κερδίσει ο άνθρωπος που και στα δύσκολα παραμένει καλός χαρακτήρας.»

Για την Ελισάβετ οι συνθήκες του survivor ήταν μάχη με τις αντοχές: «Ο ήλιος έκαιγε και δεν είχαμε αντηλιακό. Βάζαμε μόνο στα αθλήματα. Ο φίλος μου είχε δίκιο όταν έλεγε «που πας; Θα χαλάσεις το δέρμα σου, τα μαλλιά σου». Δεν είχαμε σαμπουάν, αφρόλουτρο, τα ρούχα τα πλέναμε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα που ήταν γεμάτη άμμο. Τις κουβέρτες τις μοιραζόμασταν μεταξύ μας και καθένας είχε πάνω του την οσμή του άλλου. Για να πούμε και αλήθειες στον κόσμο, χαρτί υγείας είχαμε, καθώς και οδοντόκρεμα. Γιατί στο τουρκικό Survivor δεν υπάρχουν ούτε αυτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved