Survivor: Ο αδερφός της Παπαδοπούλου ξεσπά: «Άδικη η επίθεση που κάνουν στην Ειρήνη»
Media

Survivor: Ο αδερφός της Παπαδοπούλου ξεσπά: «Άδικη η επίθεση που κάνουν στην Ειρήνη»

Ξεσπά ο αδερφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου για όσα έχουν ακουστεί για την τραγουδίστρια και την όλη της παρουσία μέχρι στιγμής στο Survivor.

Ο Στάθης Παπαδόπουλος τα τελευταία χρόνια ζει στη Γερμανία με την οικογένεια του και εργάζεται ως σεφ σε γερμανική εταιρεία. Είναι παντρεμένος, έχει αποκτήσει ένα παιδί και ζει μόνιμα στο Βερολίνο.

«Μου το είπε η ίδια και, εντάξει, δεν ήμουν και πολύ υπέρ, καθώς μου θυμίζει κάτι σαν "Big Brother". Επίσης δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό που γίνεται, ούτε όσα διαβάζω να γράφονται... Αυτή βέβαια ήταν η επιθυμία της. Η Ειρήνη κάνει την τρέλα τη δικιά της, θέλει να δει τις αντοχές της», εξηγεί στο «Secret».

Οι παίκτες, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Λάμπρος Χούτος και η Σόφη Πασχάλη, της καταλογίζουν ακατάπαυστη γκρίνια. «Γκρινιάζει η Ειρήνη συνέχεια ότι πονάει εδώ, πονάει εκεί και δίνει το 100%. Είναι από τις πιο γρήγορες παίκτριες. Αυτό δεν είναι λογικό να συμβαίνει. Ή πονάς, είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να τρέξεις ή πονάς και είναι στο μυαλό σου. Βασικά, όλοι πονάμε», αναφέρει ο Κώστας Κοκκινάκης, ενώ μόλις είχαμε δει τον Λάμπρο Χούτο να προσπαθεί να δώσει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου να καταλάβει πως η γκρίνια δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Λίγο-πολύ, τα ίδια λέει και η Σόφη Πασχάλη.

«Ήταν βλακεία όλο αυτό, ήταν ειρωνικό. Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν. Δεν έπρεπε να της επιτεθούν έτσι. Ο άντρας ας τα βάλει με άντρα. Είναι πονηρό όλο αυτό», δηλώνει ο Στάθης Παπαδόπουλος και συνέχιζα εξηγώντας πως η αδερφή του είναι αυθεντική. «Όταν είσαι όλο μυς και δεν έχεις καθόλου λίπος, είναι λογικό να πονάς. Η Ειρήνη είναι αληθινή. Δηλαδή τι; Λέει ότι πονά-α για να τη λυπηθεί ο κόσμος; Αυτό είναι ηλιθιότητα για όποιον το πιστεύει. Η Ειρήνη δεν έχει να κρύψει κάτι».

τι είναι αυτό που δεν του αρέσει στο παιχνίδι: «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά. Είναι σαν το "Big Brother" όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, αυτό γίνεται γιατί υπάρχει σκοπός. Δεν πήγαν στο παιχνίδι για να δείξουν ότι είναι πρωταθλητές». Ο Στάθης Παπαδόπουλος έχει αδυναμία στην αδερφή του και παρόλο που λείπει εφτά χρόνια από την Ελλάδα, κάθε καλοκαίρι κάνει διακοπές στη χώρα μας και περνά πολύ καιρό μαζί της. θα προχώρησα αρκετά η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Ο ίδιος μας λέει τι πιστεύει: «Είναι δυναμική και πεισματάρα η Ειρήνη. Δεν τα παρατά εύκολα. Εγώ της είπα: "Εκεί που θα πας, όπου θα είσαι μακριά από όλους, σκέψου π θες να κάνεις στη ζωή σου γιατί τα χρόνια περνάνε". Εκεί θα έχει καιρό να σκεφτεί πολλά και όταν βγει θα ξέρει τι θέλει. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι που τη βλέπω να αδυνατίζει όλο και πιο πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved